In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Maart 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl




Theatershow over tevreden klanten en medewerkers
Klanten klagen nooit...zij zappen!

De Kamer van Koophandel en Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers, organiseren in samenwerking met Quality Services B.V. het seminar 'klanten klagen nooit...zij zappen!' op maandag 2 april van 18.00 tot 22.00 uur in de Nobelaer in Etten-Leur. Het is een compleet verzorgde avond uit, met een boodschap!

Dit unieke seminar gaat over kwaliteit en is leerzaam voor zowel werkgever als werknemer, van manager tot interieurverzorgster. Bovendien biedt het entertainment op het hoogste niveau. Menige soap, theatershow of cabaret is slaapverwekkend vergeleken bij dit theaterstuk. Voor de pauze maakt het publiek kennis met een bedrijf dat nooit winst zal maken ondanks alle inspanningen. In dit bedrijf brengen de werknemers hun dagen door met gezelligheid, chaos creëren en vakanties bespreken. Na de pauze heeft de directeur de oplossing gevonden: tijdens een bezoek aan een bedrijf waar men kwaliteit, menslievendheid en een sociaal gezicht hoog in het vaandel heeft staan. Dit bedrijf maakt in alle opzichten winst! Als kijker wordt men geconfronteerd met eigen uitspraken als: "dat weet ik niet, ze vertellen mij hier nooit iets". of "het is daarboven dat ze deze stomme dingen beslist hebben". En niet te vergeten "Ik kan niets voor u doen, de computer ligt plat"!

Bent u geïnteresseerd in tevreden klanten én medewerkers, bel dan Quality Services, telefoonnummer (046) 411 51 65 of e-mail: info@legende.org en vraag het informatiepakket over dit unieke theaterseminar op!


...filmt
Het inbrekersgilde live op het scherm

...start
Het personeel verwennen met gemaksdiensten

...waakt
Hoe meer ogen op straat, hoe beter

...beveiligt
Vraag het de brandweer

...helpt
Klanten klagen nooit...zij zappen!

...spreekt
In't kort

...groeit
Moerdijk heeft 16 ha bedrijfsgrond nodig

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...onderneemt
Ondernemen is groeien

...herbergiert
Café De Vriendschap is uniek

...bouwt
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

BKD Special:

...netwerkt
BKD Business Dagen West-Brabant

...bezoekt
Deelnemers BKD Business Dagen

...presenteert
West-Brabant-stand tijdens BKD Businessdagen

...tipt
Tips voor beursbezoekers