In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Maart 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl




14 & 15 maart 2001
BKD Business Dagen West-Brabant:

Volgende week woensdag en donderdag verwachten de 200 ondernemers, die zich in circa 300 stands presenteren, u op de BKD Business Dagen in het Racketcentrum te Breda.

Van 14 tot 22 uur kunt u op beide dagen in een ongedwongen sfeer informatie uitwisselen, nieuwe produkten en diensten ontdekken die andere ondernemers op de markt brengen en krijgt u volop kansen voor persoonlijk contact met bestaande en potentiële relaties.

Kortom, een effectieve manier om te communiceren met uw markt! Bovendien kunt u uzelf weer eens op de hoogte brengen van wat er allemaal speelt op zakelijk gebied in uw eigen regio.

Zakendoen en gezelligheid gaan prima samen; dat wordt ieder jaar weer bewezen op de BKD Business Dagen West-Brabant. Onder het genot van een drankje of wat muziek worden veel contacten gelegd tijdens dit regionale business-to-business evenement.

"Ik denk dat je op de beursvloer in Breda een goed voorbeeld hebt van wat de Brabantse gezelligheid inhoudt", aldus productmanager Annet van Hemmen van organiserend bureau ExpoCare. "Veel exposanten slaan ook de handen ineen om deze informele sfeer nog eens extra te benadrukken en vormen met hun stands gezamenlijk een plein of straat. Gezamenlijk hebben de exposanten ook meer mogelijkheden om hun plein of straat te voorzien van een attractie of activiteit, waardoor de bezoeker aangetrokken wordt."

Zo is op de BKD in Breda een groot paviljoen aanwezig waarin de NAC Business Club leden zich gezamenlijk presenteren. Voetbalactiviteiten zullen hier natuurlijk niet ontbreken! Bredase horeca- en aanverwante bedrijven groeperen zich in het cluster: "Hospitality-Plaza.kom!", waarin met name de lente een grote rol zal spelen. De Oosterhoutstraat bestaat uit Oosterhoutse bedrijven, en MKB Nederland manifesteert zich eveneens op originele wijze.

Dat het zakelijke aspect hierbij niet uit het oog verloren wordt, spreekt voor zich. De BKD is uiteindelijk ook bedoeld als middel om u als ondernemer de gelegenheid te geven uw zakelijke markt te verstevigen en/of uit te breiden, en dat geldt voor zowel bezoekers als exposanten.

Dat deze formule hout snijdt, blijkt uit het feit dat de BKD Business Dagen West-Brabant al voor de zeventiende keer georganiseerd worden dit jaar.

Voor bezoekers is er dus genoeg te zien -en te doen- op de BKD Business Dagen West-Brabant.

Woensdag 14 maart en donderdag 15 maart is de beursvloer geopend van 14 tot 22 uur. De entrée bedraagt fl. 25,-. De toegang is gratis voor bezoekers in het bezit van een uitnodigingskaart.


...filmt
Het inbrekersgilde live op het scherm

...start
Het personeel verwennen met gemaksdiensten

...waakt
Hoe meer ogen op straat, hoe beter

...beveiligt
Vraag het de brandweer

...helpt
Klanten klagen nooit...zij zappen!

...spreekt
In't kort

...groeit
Moerdijk heeft 16 ha bedrijfsgrond nodig

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...onderneemt
Ondernemen is groeien

...herbergiert
Café De Vriendschap is uniek

...bouwt
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

BKD Special:

...netwerkt
BKD Business Dagen West-Brabant

...bezoekt
Deelnemers BKD Business Dagen

...presenteert
West-Brabant-stand tijdens BKD Businessdagen

...tipt
Tips voor beursbezoekers