In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2001













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
Versluis Total Office Equipment
Lensvelt
PricewaterhouseCoopers
Bruynzeel
PGP Pijnenburg Groothandel
Versluis Total Office Equipment
"Maatwerk is onze standaard"
BREDA ­ Dankzij de mogelijkheden van communicatiemiddelen en nieuwe managementinzichten zijn werkplek en werktijd niet langer constante gegevens. Door deze goed toe te passen, bieden ze een onderneming de kans in te spelen op de eisen van vandaag. Hierdoor verandert de wereld op kantoor snel. De tijd eist dat kantoorruimtes zowel efficiënt als plezierig zijn om in te werken. Deze combinatie lijkt een bijna onmogelijke taak, maar niet voor de inrichters van Versluis Total Office Equipment. Al meer dan vijftig jaar bedenken en realiseren zij optimale kantoorinrichtingen.

Richard Versluis in de showroom

Richard Versluis is de derde generatie van het bedrijf dat al 55 jaar in Breda is gevestigd. Er zijn ook vestigingen in Amsterdam en 's-Hertogenbosch. "We hebben relaties in het hele land. Op de drie vestigingen werken 25 medewerkers, waaronder 10 adviseurs die onze klanten bezoeken," vertelt Richard Versluis. Het bedrijf richt zich op bedrijven. De klantenkring omvat ondernemingen vanaf tien tot zo'n duizend medewerkers. Zo richtte Versluis bijvoorbeeld de kantoren van BN/De Stem naar volle tevredenheid in. Een vaste contactpersoon bij Versluis biedt klanten een efficiënte service en een klantvriendelijke benadering.

Uitstraling
Veel mensen vormen een mening op basis van hun eerste indruk. Goed en mooi kantoormeubilair is voor bedrijven daarom van onschatbare waarde. Deze staan voor hun manier van werken. Versluis biedt de mogelijkheden waarmee bedrijven altijd goed voor de dag komen, ongeacht branche of omvang. Meedenken met de klant is bij Versluis heel belangrijk. Richard Versluis vertelt: "Wij houden de klant graag een spiegel voor. Hoe wil een organisatie zich presenteren naar hun relaties? Wij houden in onze plannen ook rekening met het toekomstplaatje van een organisatie. Eventuele uitbreidingen en flexibele inzet van personeel worden daarin meegenomen. Maatwerk is altijd onze standaard. Pas op het laatste moment wordt het plan ingevuld met meubels." Resultaat van deze werkwijze is dat er ruimtes ontstaan die uitgekiend zijn aangekleed en sfeer uitstralen. Zo ontstaat niet alleen een visitekaartje voor klanten, maar ook werknemers voelen zich er prettig.

Het pand van Versluis Total Office Equipment aan de Ettensebaan 21 in Breda

Knowhow
"Wij verzorgen een totaalconcept. In principe kunnen wij vanaf de ruwbouw waarin de installaties zijn uitgevoerd het project overnemen. Onze diensten beginnen bij vloerbedekking en raamdecoratie en eindigen pas bij de automatisering, netwerken en alle kantoorbenodigdheden. Je kunt stellen dat wij eigelijk alles van paperclip tot totaalinrichting leveren," zegt Richard Versluis. Hij geeft hier de grote kracht van het bedrijf mee aan. Bedrijven kunnen op één plaats hun totale kantoorinrichting regelen. De knowhow van ruim vijftig jaar in combinatie met het kerndealerschap van grote fabrikanten en eigen import levert ook nog eens financieel voordeel op. Neem nu de creatie van flexibele werkplekken. Hiermee besparen bedrijven vele dure vierkante meters vloeroppervlak. Dat voordeel kan dan weer gebruikt worden voor het kwaliteitsmeubilair van Versluis. Deze kracht gecombineerd met betrouwbare en snelle levertijden en niet te vergeten de service na oplevering van een project is voor veel bedrijven voldoende reden om met Versluis zaken te doen.

Versluis Total Office Equipment
Ettensebaan 21
4813 AH BREDA
Telefoon: 076 ­ 522 35 60
Telefax: 076 ­ 522 78 84


...combineert
"Ik verkoop echt lucht aan mensen..."

...start
"Consumenten verleiden door uitstraling"

...verfraait
Luxe kantoormeubilair voor tevreden personeel

...vitaliseert
Vitaliseren om de spiraal te doorbreken

...spreekt
In 't kort

...ontwerpt
Flexibiliteit is het toverwoord

...helpt
Nieuwe cursus voor starters

...leert
Cursusmethode nieuw in Europa

...informeert
Themabijeenkomsten

...groeit
Nieuw bedrijfspand Elek Trends in Werkendam

...beloont
Creativiteit sleutel modern personeels management

...verandert
De geschiedenis van de kantoorarchitectuur