In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
December 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl




Voorlichtingsavond haalt NOS journaal
Massale belangstelling voor veilige introductie euro

De voorlichtingsavonden voor ondernemers over een veilige introductie van de euro zijn een groot succes gebleken In samenwerking met de Politie Midden- en West -Brabant en MKB Nederland organiseerde de kamer van koophandel 2 bijeenkomsten om met name ondernemers van toonbankbedrijven voor te lichten over een veilige overgang naar de euro. De opkomst was massaal: een tweede bijeenkomst moest zelfs worden ingelast om de bijna 500 bezoekers te kunnen ontvangen. Ook de belangstelling van de pers was groot, naast de schrijvende pers verschenen 3 televisieploegen.

Veiligheid stond voorop in de diverse presentaties. Er was ruim aandacht voor de specifieke kenmerken van de euro en het eventueel kunnen herkennen van valse biljetten. De deelnemers werd uitgelegd hoe ze in de overgangsperiode met de 2 geldstromen om moeten gaan. En welke preventieve maatregelen ze kunnen nemen tegen overvallen en hoe te handelen als een overval toch plaatsvindt. Het grootste risico ligt in de periode van half december tot half januari wanneer de geldtransporten met euro's heen en guldens retour plaatsvinden. Ook hier heeft de politie zich in overleg met de transporteurs goed op voorbereid. Het feit dat de bijeenkomsten zo druk bezocht werden geeft aan dat de ondernemers nu druk bezig zijn zich optimaal voor te bereiden. En dat bijeenkomsten als deze daarvoor een ideale gelegenheid zijn.


...onderneemt
'The real beauty is inside'

...start
Taalvakwerk op maat voor een beter bedrijfsresultaat

...bedenkt
Een nieuw concept van DeVitaminebron

...maakt 't
Nottrot maak 't in West-Brabant

...helpt
Handelscentrum boomteelt moet etalage worden

...introduceert
Massale belangstelling voor veilige introductie euro

...adviseert
'Testbaners' als beleidsadviseur bij de KvK

...ontwikkelt
Ontwikkeling van Havenschap Moerdijk

...groeit
Grote plannen in de gemeente Moerdijk

...ontwikkelt
Een aantrekkelijk bedrijventerrein voor iedereen

...informeert
De weg naar duurzaam ondernemen op Moerdijk

...wint
BOS-Award verschaft eeuwige roem

...spreekt
In 't kort

...initeert
"Ze teren er nog maandenlang op"