In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Bowltech
Arbo Unie
ING Bank
Westenburg
PVU Gerechtsdeurwaarders
Wim Antonissen Douane-Expediteurs
Triagilitas
Aartsenfruit
Het vakmanschap van Wim Antonissen Douane - Expediteur

Wim Antonissen. Al sinds jaar en dag een bekend en bovenal zeer gewaardeerd persoon in deze business. Met een bulk aan ervaring en expertise gaat hij te werk. Maar bovenal heeft 'Wim Antonissen Douane - Expediteur' zich al vrij snel geprofileerd als een kantoor, dat net dat stukje meerwaarde weet te bieden.



De douane heeft een dienstverlenende taak en is daar waar de handel het verlangt! Deze wijze les heeft Antonissen aan het begin van zijn carrière van een leraar meegekregen en nog steeds draagt hij dit credo hoog in het vaandel. Een carrière die trouwens al teruggaat tot het begin van de jaren '60. Inmiddels is het ook alweer acht jaar geleden, dat hij voor zichzelf is begonnen. Eerst alleen en momenteel met een vijftal personen.

Naamsbekendheid
"Het is me vrij snel gelukt mijn plaats hier te veroveren," laat Antonissen weten. "Al na een jaar had dit kantoor flink wat naamsbekendheid opgebouwd. We hebben momenteel een omvangrijk klantenbestand en we groeien nog steeds. Wat de klant verlangt moeten wij bewerkstelligen, binnen de kaders van de wetgeving uiteraard. Het probleem van een klant is ook ons probleem." Klanten kunnen altijd een beroep op Antonissen doen. Hij is aanwezig totdat de laatste wagen weg is. En ook op zaterdag zijn de deuren van 'Wim Antonissen Douane - Expediteur' geopend.

Douanedocumenten
Iedereen die verkoopt of inkoopt van of naar een land buiten de EG moet douaneformaliteiten verrichten. 'Wim Antonissen Douane - Expediteur' is gespecialiseerd in het opmaken van deze douanedocumenten. En dat dit meer omvat dan het klakkeloos invullen van formulieren mag voor zich spreken. Dit kantoor beschikt over voldoende kennis om ook het gehele voortraject voor klanten te doorlopen. Antonissen: "Een groot deel van onze werkzaamheden is gericht op de export naar de voormalige Oostblok landen. Wij zijn volledig op de hoogte van het eisenpakket van deze landen." Verder heeft de douane in de loop der jaren ook steeds meer een controlerende taak gekregen. Controle op het gebied van de BTW of op het terrein van gezondheid zijn hiervan slechts een tweetal voorbeelden. Ook hiervoor bent u bij 'Wim Antonissen Douane - Expediteur' aan het juiste adres.

Uitstekende reputatie
"In principe gaat het er eigenlijk om perfect in te kunnen spelen op de eisen en wensen van de verkoper en zijn koper," laat Antonissen weten. "Snel proberen te werken aan de grens, zodat de wagens niet met teveel oponthoud worden geconfronteerd is daarbij een vereiste. Maar ook adequaat inspelen op veranderingen in de markt. Ieder land is verschillend, maar die voormalige Oostblok landen hanteren heel andere systemen dan hier in het Westen." Alles is Antonissen eraan gelegen dat zijn klanten niet voor problemen gesteld worden bij de grens. Met vakmanschap kwijt hij zich van deze taak. En dat heeft 'Wim Antonissen Douane - Expediteur' door de jaren heen een uitstekende reputatie opgeleverd.

Meer informatie
Wim Antonissen
Douane - Expediteur
Hazeldonk 6041
4836 LA Breda
Tel.: 076 - 5964921
Fax: 076 - 5964928


...werft
Roosendalers slaan geld bij elkaar voor het Franciscus Ziekenhuis

...kiest
"We helpen de ondernemer bij het nemen van de juiste beslissingen"

...verovert
Onderscheidend ict-concept verovert de markt vanuit Oosterhout

...helpt
'PSB geeft je bij export een duwtje in de rug'

...dupeert
Opgelicht?

...belegt
De beleggings- adviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...overleeft
Samenwerken aan een solide basis voor continuïteit

...jubileert
Kiwanis Bergen op Zoom laat al 25 jaar zien wie en wat zij is

...groeit
Mini-ondernemingen blijven groeien

...netwerkt
'Het wordt weer een mooie beurs'

...innoveert
Innovatie en creativiteit staan de komende jaren centraal

...verwelkomt
The most American City of the Netherlands

...revitaliseert
Gezamenlijk de schouders eronder op Hazeldonk

...creëert
Een eigen plek voor creatieve industrie en technologie in Breda

...investeert
Grote Steden Beleid 2005 - 2009

...ontwikkelt
Nieuw bedrijventerrein aan de Adriaan Klaassenstraat

...onderneemt
KVO Keurmerk Veilig Ondernemen

...verandert
De groente- en fruitbranche in Breda

...verbetert
Gezamenlijk de schouders eronder

...vernieuwt
Nog groter, uitgebreider en succesvoller

...spreekt
In 't kort

...huisvest
Kansen voor ontwikkelaars?