In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2005

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers - Accountants & Belastingadviseurs
Notariskantoor Dongen
Bromedo & Esmono
Duine Adviesburo
Duine Adviesburo
"Als boer kun je maar beter via Duine verzekerd zijn"
Verzekeringen zijn voor de meeste van u niet meer dan een noodzakelijk kwaad. U spendeert er het liefst zo weinig mogelijk tijd en geld aan. Maar, alles moet wel perfect geregeld zijn. Want mochten er zich onverhoopt ooit eens calamiteiten voordoen dan is het niet de bedoeling, dat u financieel geheel aan de grond komt te zitten.


Werner Geerts Duine adviesgroep Bergen op Zoom en Jan Koenraadt

In de regio Bergen op Zoom is deze 100% zelfstandige onderneming al sinds jaar en dag het grootste onafhankelijk opererende kantoor. Met name in de agrarische sector is deze tussenpersoon zeer vooruitstrevend. In tegenstelling tot menig ander, is er dus geen bank of verzekeraar die een eigendomsbelang heeft in Duine Adviesburo. Doordat in principe met alle maatschappijen samengewerkt wordt, kan een objectieve vergelijking worden gemaakt tussen de diverse aanbieders van financiële producten. Duine Adviesburo dient namelijk úw belang. En met de kennis en ervaring die hier in huis is, staat zij garant voor een perfect passend advies.

Persoonlijke benadering
Het gehele financiële traject kan door Duine Adviesburo bewandeld worden. Verzekeringen, financial planning, pensioenen, hypotheken, beleggingen, vastgoed, sparen, financieringen en employee benefits; shoppen bij verschillende kantoren is overbodig, want Duine Adviesburo heeft alles in huis u een totaalpakket te leveren. Een groot - en bovenal trouw - klantenbestand is dan ook door de jaren heen opgebouwd. Naast het vakmanschap dat hier aanwezig is, wordt vooral de persoonlijke benadering door cliënten zeer op prijs gesteld.

Geen onderverzekeringsregel
Iemand die daarover mee kan praten is Jan Koenraadt uit Dinteloord. Vorig jaar januari sloeg hem de schrik om het lijf, toen hij zag dat de schuur van zijn akkerbouwbedrijf volledig in vlammen opging. "Behalve enkele restanten van de stenen muren stond er echt niets meer overeind. Weinig tot niets viel er nog te redden. De schuur, inclusief bijna alle machinerieën, gereedschappen, voorraden; compleet uitgebrand. De schade liep in de honderdduizenden Euro's. Weken lang leef je dan in een soort van roes. De ene expert na de andere komt bij je over de vloer. Het is prettig in deze barre tijd een tussenpersoon - en verzekeringsmaatschappij - te hebben, die zich optimaal voor je inzet en met je meedenkt. Hier ben ik uitermate tevreden over.

De afwikkeling verliep erg vlot. Vooral ook omdat het verzekeringsconcept, dat mijn tussenpersoon Duine Adviesburo te Bergen op Zoom hanteert geen onderverzekeringsregel kent. De agrarisch verzekeringsspecialist Werner Geerts, mijn vaste contactpersoon daar heeft mij enkele jaren geleden een Toplandlandbouwpolis verkocht waarmee ik, zoals is gebleken, prima en op maat verzekerd ben tegen een acceptabele premie. Voordeel van een dergelijke totaalpakketpolis is dat geen enkel onderdeel over het hoofd kan worden gezien vanwege het zeer geavanceerde risico-analyse software programma waar alleen Duine Adviesburo over beschikt in deze regio."

Totaalconcept
"Alles is dus op maat verzekerd, door het achterwege laten van de verzekerde bedragen, dus onderverzekering bestaat niet; de continuïteit van het bedrijf wordt verzekerd. Het gaat niet om het verzekeren van afgesproken waarden," aldus Werner Geerts. "Daarmee onderscheiden wij ons duidelijk van overige aanbieders. Wij kunnen voor onze cliënten een totaalconcept aan verzekeringen voeren. Velen van hen bevinden zich in de land- en tuinbouwsector. Daar liggen ook onze wortels. Maar met ons brede aanbod hebben we de afgelopen jaren ook een groot aantal bedrijven in het MKB-segment en wat kleinere industriële ondernemers aan ons weten te binden." Jan Koenraadt is momenteel druk bezig met de bouw van een nieuwe schuur. "En reken maar dat er iets moois komt te staan! Want gelukkig mag er in dezelfde staat en omvang en bovenal naar de wens van de klant teruggebouwd worden. Dat schijnt echt niet zo bij alle maatschappijen te zijn. Als ik terugkijk op deze uitermate vervelende gebeurtenis ben ik in ieder geval blij, dat ik verzekerd was - en ben - bij Duine Adviesburo."

Op 25 juni a.s. is er een open dag ter ere van 400 jaar Dinteloord. Zowel akkerbouwbedrijf Jan Koenraadt als Duine Adviesburo zullen zich deze dag presenteren.

Meer informatie
Duine Adviesburo
Laan van Hildernisse Noord 4B/C,
Postbus 501
4600 AM Bergen op Zoom
Tel.: 0164 - 256000
Fax: 0164 - 245120
E-mail: dimitri@duine.nl
Internet: www.duine.nl


...spreekt
'Schaarste aan grondstoffen geen bedreiging voor wereldeconomie'

...start
Complexe onderwerpen snel duidelijk door 3D-animaties en 3D-Virtuality Reality

...innoveert
Breda is nieuw creatief bedrijf rijker

...ondersteunt
Starterslift

...verkoopt
'Verkopen is een vak apart'

...bevordert
'Innovatie is één moment van inzicht'

...groeit
Electronicaplatform groeit

...belegt
De Beleggings- adviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...interviewt
Positieve houding bij Gemeente Dongen

...structureert
De binnen- en buitenring van Dongen

...informeert
In Dongen is het goed wonen en werken

...ondersteunt
Trots op de Dongense ondernemers

...onderneemt
Positieve toon bij Dongense ondernemers

...verbetert
Professioneler en zakelijker gemeentebeleid

...verandert
Gewone bedrijven, die ook heel bijzonder zijn

...regelt
Collectieve VUT- en prépensioenregelingen worden individuele regelingen

...verhuist
'Verhuisbereidheid ondernemers in Breda vele malen groter dan elders in ons land'

...realiseert
HEJA Project- ontwikkeling gaat voor mooie projecten

...ontwikkelt
Nieuwbouwprojecten bieden volop kansen aan het MKB

...huisvest
Twee opmerkelijke nieuwbouw- projecten in Oosterhout

...vestigt
Gunstig vestigings- klimaat in West-Brabant