In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Januari 2005













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Nieuwjaarsboodschap van bestuurders in Zuid-West Nederland
De Ondernemer
Breda
Dongen
Bergen op Zoom
Etten-Leur
Geertruidenberg
Gilze en Rijen
Halderberge
Moerdijk
Oosterhout
Roosendaal
Rucphen
Steenbergen
Tholen
Woensdrecht
Zundert
"Halderberge blijft in Business"
Wim van Overveld
Wethouder Economische Zaken
gemeente Halderberge



Het gemeentebestuur wenst ook aan het Halderbergse bedrijfsleven een voorspoedig en succesvol nieuwjaar. Het gemeentebestuur zal zich in 2005 weer inzetten om het vestigingsklimaat in onze gemeente op peil te houden en te verbeteren. Immers in deze tijd van dreigende stabilisatie van de economie is een krachtige inzet van het gemeentebestuur gewenst. De in onze gemeente gevestigde bedrijven dienen ontwikkelings kansen te hebben en te houden en mogelijkheden voor nieuwe bedrijven om zich hier te vestigen dienen te worden gecreëerd. Dit alles niet alleen in het belang van de ondernemers, maar ook in het belang van allen die afhankelijk zijn door hun werkkring van het bedrijfsleven. Halderberge streeft naar een eigen marktpositie.

De gemeente opteert voor een goede en constructieve samenwerking met het bedrijfsleven, met gevoel voor realiteitszin, maar ook met een duidelijke inzet qua economisch beleid. Door een actief en ondernemend economisch beleid kunnen in samenwerking met het lokale bedrijfsleven initiatieven worden genomen die de kwaliteit van het vestigingsklimaat versterken.

Het komende jaar 2005 hopen we de parkeerroute en vervangende bebouwing aan de Kade in de kern Oudenbosch deels te voltooien. De ontwikkelingen in het plan Centrum-West in de kern Oudenbosch, nieuwbouw 67 woningen, zullen in 2005 starten.

In 2005 zal het bedrijventerrein Borchwerf II verder worden ontwikkeld en kan de verkoop van grond zijn beslag krijgen. Ik ben er van overtuigd dat de risico's die het aanleggen van een dergelijk grootschalig bedrijventerrein met zich mee brengen zijn beperkt, doordat enerzijds sprake is van een gezamenlijke ontwikkeling met de gemeente Roosendaal en anderzijds door een mogelijke gefaseerde aanpak, en last buut not least door het samenwerken met een publieke partij. In 2005 kan ook bedrijventerrein Korenweide in Oud Gastel een verdere invulling krijgen.

Uiteraard zullen wij er alles aan doen de goede relatie die wij met de ondernemers in onze gemeente hebben, voort te zetten.

Zo werkt Halderberge voortvarend en voortdurend aan verbeteringen van het verblijfs- en investeringsklimaat. Zowel voor haar bewoners, het bedrijfsleven, als voor haar bezoekers, ook in 2005.


...spreekt
Gele hesjes en strijdbare kreten

...start
'Een goede balans tussen voeding en beweging zorgt voor een gezond gewicht'

...revitaliseert
"Niet vragen of iets kan, maar hoe iets kan"

...overhandigt
Brabant en Zeeland naar Den Haag voor A4

...wint
Bouwprijs naar Woensdrecht en Etten-Leur

...klaagt
Meldpunt klachten advertentieverkopers

...belegt
De beleggings- adviseurs

...bezegelt
Nieuwe impuls Regio Business Dagen te Breda

...rijdt
Zakelijk onderweg

...wenst
Gemeenten wensen voor 2005
De Ondernemer
Breda
Dongen
Bergen op Zoom
Etten-Leur
Geertruidenberg
Gilze en Rijen
Halderberge
Moerdijk
Oosterhout
Roosendaal
Rucphen
Steenbergen
Tholen
Woensdrecht
Zundert

...combineert
Combinatie van denken en voelen in balans

...leest
In 't kort

...deelt
Kennis verrijken door het delen van ervaringen

...onderneemt
In China ligt de grote uitdaging

...bindt
Zonder administratieve rompslomp personeel aan u binden

...ontwikkelt
De Oscar onder de vastgoedprijzen voor 't Sas