In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2000













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
Epris
PricewaterhouseCoopers
Global-e BV
Epris bewandelt het volledige traject van personeelsbemiddeling- en advisering

"Toen ik destijds begon met Epris, had ik mezelf als doel gesteld iets op te zetten waar in de breedte alles in zou zitten met betrekking tot personeel en organisatie!" Aan het woord is de heer Pierre Tax, manager/senior consultant van Epris Personeelsadviseurs B.V. Hierdoor wist Epris zich al direct te onderscheiden van talloze andere soortgelijke bureaus, die zich doorgaans slechts met één specialisme op dit brede terrein bezighouden. Partners in personeel In januari 1998 opende Epris de deuren van een uiterst modieus pand in het centrum van Breda. Een drietal personen, met naast Pierre Tax, Sanne Oerlemans (personeelsadviseur) en Micha LekawaÁl, zorgen ervoor dat het imago, gebaseerd op persoonlijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, het aanbieden van een totaalproduct en vakmanschap volledig waargemaakt wordt. Zo is Epris sinds 15 oktober van dit jaar ISO 9002 gecertificeerd. Niet voor niets hanteert zij dan ook de slogan 'Epris, partners in personeel'.

Partners in personeel
In januari 1998 opende Epris de deuren van een uiterst modieus pand in het centrum van Breda. Een drietal personen, met naast Pierre Tax, Sanne Oerlemans (personeelsadviseur) en Micha LekawaÁl, zorgen ervoor dat het imago, gebaseerd op persoonlijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, het aanbieden van een totaalproduct en vakmanschap volledig waargemaakt wordt. Zo is Epris sinds 15 oktober van dit jaar ISO 9002 gecertificeerd. Niet voor niets hanteert zij dan ook de slogan 'Epris, partners in personeel'.

Advisering en bemiddeling
Epris Personeelsadviseurs B.V. richt zich als personeels-adviesbureau op advisering en bemiddeling ten behoeve van werkgevers en werkzoekenden. Zij bemiddelt hoofdzakelijk vanaf het middenkader tot en met directieniveau voor kandidaten die raakvlakken hebben met de techniek. Hierbij valt te denken aan technische, technisch-commerciële, technisch-administratieve- en managementfuncties.

Epris is actief binnen de:
- Elektrotechniek
- Werktuigbouwkunde
- Bouwkunde
- Grond-, weg- & waterbouw
- Informatie technologie
- Procestechniek
- Commercie
- Administratie

Het gehele traject
Het personeel van Epris beschikt over de juiste kennis en knowhow om het gehele traject van de personeelsbegeleiding te kunnen bewandelen. Hierbij valt te denken aan terreinen als outplacement, detachering en loopbaanbegeleiding/management development-traject, waarvoor Epris de beschikking heeft over een arsenaal aan tests (persoonlijkheidstest, psychologische test, assessment-center).

Een vertrouwelijke relatie
Goed gemotiveerd en gekwalificeerd personeel is een van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste factor voor een succesvolle onderneming. Epris mocht reeds meerdere ondernemingen adviseren en ondersteunen bij het opbouwen van de juiste organisatie daarvoor en bij het vinden van het personeel, dat daarin past. Epris kan dit ook voor uw bedrijf doen. In overleg met de opdrachtgever wordt de tekst van de personeelsadvertentie opgesteld. Zij verzorgt de ontvangst en behandeling van de reacties op de advertentie en maakt een eerste selectie daaruit. Enkele kandidaten worden voor een eerste kennismaking uitgenodigd, waarna de opdrachtgever een helder en inzichtelijk rapport ontvangt. In overleg met de opdrachtgever kan besloten worden direct al een capaciteitstest of een quick-scan uit te voeren, waarna op basis van het advies en het oordeel van Epris de opdrachtgever tenslotte de nieuwe medewerker kiest.

Bedrijven Kontaktdagen
Dit alles gaat in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, waarbij Epris een open, vertrouwelijke relatie tussen opdrachtgever en adviseur vooropstelt. Kortom: Epris Personeelsadviseurs B.V. helpt u bij het oplossen van personeelsproblemen bij pieksituaties in uw bedrijf, bij het bemannen van projecten en bij het invullen van vacatures. Tijdens de Bedrijven Kontaktdagen West-Brabant 2000 op 7, 8 en 9 november in Evenementencentrum Leysdream te Roosendaal zal Epris standnummer 204 en 205 bemannen om u kennis te laten maken met haar diensten.





Epris Personeelsadviseurs bv
Markendaalseweg 162
Postbus 1106, 4801 BC Breda
tel. 076-5307654 - fax 076-5307650
email info@epris.nl
www.epris.nl


...ordent
Orde op zaken

...kiest
'Die bevlogenheid, gelukkig is die er nog'

...confronteert
'Burn-outpatiënten met hun neus op de feiten drukken'

...ontvangt
Lief zijn voor je ondernemers

...reageert
Burgemeester drs. J. van Agt:
'Ondernemingen zijn de basis van ons bestaan'

...onderneemt
Deelnemerslijst Bedrijven Kontakt Dagen

...groeit
Groeisupport denkt mee met ondernemers met groeivragen

...helpt
KvK helpt ondernemers verder op weg

...bekijkt
Leerlingen West-Brabantse scholen bezoeken bedrijven

...spreekt
Startersnetwerk Roosendaal bijeen in het nieuwe RBC-stadion

...innoveert
Nederland gaat digitaal
Uw link naar eigentijds ondernemen

...leert
Junior Kamer Zeeuwsch-Vlaanderen koestert BOS-project