In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Maart 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
Van Dijnsen Beveiligingen
Initial Varel Security
Van Der Sande Makelaardij B.V.
Ruim Baan in Brabant
PricewaterhouseCoopers
Initial Varel Security
Marktleider beveiligt op maat!

Overal waar mensen wonen, werken en ondernemen, bestaan bepaalde risico's. Risico's horen bij het leven en zijn nooit volledig uit te bannen, maar het is wel zaak deze tot een minimum te beperken. Met meer dan 25 jaar ervaring in beveiligingsoplossingen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, is Initial Varel de aangewezen partij u hierover te informeren.

20 Vestigingen
Met meer dan 40.000 klanten, waaronder de top van het Nederlandse bedrijfsleven, overheidsinstellingen, banken, industriële bedrijven, groothandel, middenstand en particulieren, is Initial Varel marktleider in Nederland op het gebied van elektronische beveiliging. Een netwerk van zo'n 20 vestigingen, strategisch verspreid over het hele land, een eigen alarmcentrale in Eindhoven en een servicecentrale in Oss, die klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week van dienst zijn, stellen Initial Varel in staat altijd en overal de juiste beveiligingsoplossingen te bieden; voor elke opdrachtgever en voor elk object.

Het gehele traject
Voor de regio West-Brabant kent Initial Varel een vestiging in Breda, welke recent een nieuw pand aan het Spinveld betrokken heeft. Met Ad Zijlmans, sinds kort vestigingsmananger, aan het roer en een hecht team van zo'n 35 ervaren werknemers, waarin momenteel plaats is voor een aantal junior monteurs met opleiding LTS/MTS elektrotechniek, is deze vestiging onder andere zeer actief binnen het Bredase zakenleven. Zo is het gehele NAC-stadion, inclusief alle bijbehorende kantoren volledig beveiligd door Initial Varel. Het bedrijf verzorgt de volledige implementatie van beveiligingsplannen en de installatie van alle apparatuur, tot en met de aansluiting op de alarmcentrale of servicecentrale; het gehele traject wordt dus doorlopen, waarbij een compleet pakket aan diensten geleverd wordt. Hiermee weet Initial Varel zich dan ook meteen te onderscheiden van tal van concurrenten en uiteraard vanwege de grote spreiding door het land heen, waardoor het bedrijf dicht bij de klant zit

Productgroepen en diensten
Voordat een beveiligingsoplossing kan worden geboden, moet een gedegen analyse van de risico's bepalen welke specifieke eisen gelden voor de opdrachtgever. Op basis daarvan wordt een beveiligingsplan uitgewerkt, wat vervolgens als maatwerk aangeleverd kan worden. De productgroepen en diensten waarin Initial Varel gespecialiseerd is, zijn: inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, terreinbeveiliging, video-observatiesystemen, security managementsystemen, alarmcentrale en servicecentrale en tenslotte service en onderhoud. Vooral de brandbeveiliging is momenteel een hot item, zowel voor particulieren als het bedrijfsleven. Deze laatste groep is daarnaast vooral erg geïnteresseerd in video-observatie, waarbij de opname via een digitale recorder gebeurt en verder de toegangscontrolesystemen gekoppeld aan de werktijdregistratie.

Specialistenwerk
Het kennen van de risico's en de beheersing ervan vraagt om specialistenwerk; Initial Varel heeft deze specialisten in huis. Mensen die de volgende zaken optimaal beheersen: risico-analyse, de eisen en kenmerken van verschillende soorten organisaties en objecten, systemen en technologie, projectmanagement en budgetbewaking, installatie, service en onderhoud, alarmcentraleservices en service centrale diensten. Kortom; mensen die op basis van kennis, ervaring en inzicht oplossingen kunnen bedenken waardoor de juiste technieken op de juiste plaats en op het juiste moment worden ingezet. Neem voor een vrijblijvend beveiligingsadvies op maat dus eens contact op met één van de vestigingen in deze regio. Uiteraard komt u Initial Varel ook binnenkort weer op de bedrijvencontactdagen tegen.

Meer informatie



Regio West-Brabant:
Spinveld 49
Postbus 3818
4800 DV Breda
tel 076-5410422
fax 076-5417106
Regio Zeeland:
Livingstoneweg 42
Postbus 344
4460 AS Goes
tel 0113-212033
fax 0113-232998

website www.initial-varel.nl


...filmt
Het inbrekersgilde live op het scherm

...start
Het personeel verwennen met gemaksdiensten

...waakt
Hoe meer ogen op straat, hoe beter

...beveiligt
Vraag het de brandweer

...helpt
Klanten klagen nooit...zij zappen!

...spreekt
In't kort

...groeit
Moerdijk heeft 16 ha bedrijfsgrond nodig

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...onderneemt
Ondernemen is groeien

...herbergiert
Café De Vriendschap is uniek

...bouwt
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

BKD Special:

...netwerkt
BKD Business Dagen West-Brabant

...bezoekt
Deelnemers BKD Business Dagen

...presenteert
West-Brabant-stand tijdens BKD Businessdagen

...tipt
Tips voor beursbezoekers