In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Maart 2001













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
Van Dijnsen Beveiligingen
Initial Varel Security
Van Der Sande Makelaardij B.V.
Ruim Baan in Brabant
PricewaterhouseCoopers
Van der Sande Makelaardij opent nieuw kantoor in Bergen op Zoom

Na Breda en Etten-Leur zijn begin dit jaar de deuren geopend van de derde vestiging van Van der Sande Makelaardij. De reden van deze uitbreiding is het succesvol beproefde concept van marktbenadering voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt.

Organisatie
Van der Sande is een bedrijf, dat op het gebied van makelaardij, bedrijfshuisvesting en financiële dienstverlening haar klanten een zeer compleet pakket aan diensten biedt. Vanuit het fraaie kantoor aan de Lievevrouwestraat te Bergen op Zoom houdt Van der Sande zich vooral bezig met makelaardij, maar beschikt uiteraard vanwege de sterke achterban eveneens over deskundigheid op de overige disciplines. Een team van drie personen, bestaande uit René van den Bogaart, Jolanda Schaaders en Maureen Maas zorgt in een hoeveelheid aan informatie en een wirwar van regels voor een professioneel verloop van het gehele aan- en/of verkoopproces, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Klantgericht kantoor
Op een markt met enorm veel aanbieders schept Van der Sande Makelaardij duidelijkheid, door zich te presenteren als een klantgericht kantoor, dat op hoog niveau advies geeft en mensen, tijdens een toch emotionele aangelegenheid als het kopen danwel verkopen van een huis, in dit proces doeltreffend begeleidt van begin tot eind. In deze ondoorzichtige markt, waarin in feite iedereen zich makelaar kan noemen, biedt de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) uitkomst. Uiteraard is Van der Sande Makelaardij lid van deze vereniging, waardoor u te maken heeft met deskundige makelaars/taxateurs. Daar de NVM in Nederland bestaat uit ruim 2500 makelaarskantoren betekent een kennismaking met Van der Sande een kennismaking met 2500 collega's. Middels een geautomatiseerd uitwisselingssysteem wordt het actuele woningaanbod in Nederland in één keer toegankelijk.

Uw zoekopdracht in goede handen
Met een zoekopdracht begeleidt Van der Sande u van begin tot eind bij het zoeken en kopen van een woning. Hier komt heel wat bij kijken, zoals bijvoorbeeld de bouwkundige beoordeling van het pand, het controleren van de koopakte en het regelen van de hypotheek. De ervaring van Van der Sande stelt haar in staat doeltreffend te handelen en dat kan net het verschil uitmaken. Van der Sande Makelaardij kent de lokale (en regionale) markt door en door en is juist daarom altijd goed geïnformeerd over het meest actuele woningaanbod. Met uw woonwensen in de hand, wordt er gericht en intensief gezocht naar het huis, dat bij u past. Het kantoor is fulltime bezig met het traceren van geschikte woningen. De bezichtiging vindt samen met u plaats, waarbij het pand door de makelaar kritisch beoordeeld wordt. Professioneel onderhandelen is zijn dagelijks werk, waardoor hij samen met u de juiste onderhandelingstactiek kan bepalen. Na het sluiten van de overeenkomst volgt de daadwerkelijke eigendomsoverdracht bij de notaris. Ook hier staat Van der Sande u terzijde. Van der Sande Makelaardij gaat zelfs nog een stapje verder: zij helpt u met de verhuizing door u gratis de Van der Sande Verhuisbus ter beschikking te stellen!

Uw verkoopopdracht in goede handen
Laten we eerlijk zijn: wie een woning verkoopt, verlangt de hoogste opbrengst en het liefst binnen afzienbare tijd. De meeste mensen hebben niet dagelijks te maken met het verkopen van een woning; Van der Sande Makelaardij wel, het is haar vak. Kennis van zaken en inzicht in de markt zijn essentieel. Neem alleen al het bepalen van de juiste verkoopstrategie met daarbij de juiste verkoopprijs en de juiste marktbewerking, de juridische kant van het verhaal, de bezichtigingen, de onderhandelingen over prijs, oplevering en roerende zaken en niet onbelangrijk, de afwikkeling. Van der Sande Makelaardij heeft de mensen en middelen in huis om uw verkoopopdracht tot een succesvol einde te brengen.

Grootse opening
Binnenkort zal op grootse wijze het nieuwe kantoor van Van der Sande geopend worden. Vrijdag 23 maart aanstaande is er een opening voor de zakelijke relaties, waarna de inwoners van Bergen op Zoom een dag later kennis kunnen maken met Van der Sande Makelaardij. Diverse activiteiten, waaronder een ludieke wedstrijd met als hoofdprijs een ballonvaart staan op het programma.

De komst van een nieuw kantoor van Van der Sande Makelaardij in Bergen op Zoom gaat dus niet ongemerkt voorbij!

Meer Informatie
Van der Sande Makelaardij B.V.
Lievevrouwestraat 16
4611 JK Bergen op Zoom
tel 0164-238522
fax 0164-245584
email info@vandersandeboz.nl
internet www.vandersande.nl


...filmt
Het inbrekersgilde live op het scherm

...start
Het personeel verwennen met gemaksdiensten

...waakt
Hoe meer ogen op straat, hoe beter

...beveiligt
Vraag het de brandweer

...helpt
Klanten klagen nooit...zij zappen!

...spreekt
In't kort

...groeit
Moerdijk heeft 16 ha bedrijfsgrond nodig

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...onderneemt
Ondernemen is groeien

...herbergiert
Café De Vriendschap is uniek

...bouwt
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

BKD Special:

...netwerkt
BKD Business Dagen West-Brabant

...bezoekt
Deelnemers BKD Business Dagen

...presenteert
West-Brabant-stand tijdens BKD Businessdagen

...tipt
Tips voor beursbezoekers