In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Bowltech
Arbo Unie
ING Bank
Westenburg
PVU Gerechtsdeurwaarders
Wim Antonissen Douane-Expediteurs
Triagilitas
Aartsenfruit
Westenburg na 60 jaar nog steeds vernieuwend

"Wij willen op basis van partnership een duurzame relatie opbouwen met onze klanten, waarbinnen kennis, zekerheid en vertrouwen de boventoon voeren. Westenburg staat voor persoonlijke service, zoals het een echt familiebedrijf betaamt, in combinatie met specialistische kennis."



Aan het woord is Rutger Westenburg, inmiddels alweer de derde generatie Westenburg die hier werkzaam is. 2004 is voor Westenburg een jubileumjaar. Het is dan 60 jaar geleden, dat de basis gelegd werd voor één van de grootste onafhankelijke en zelfstandige assurantiekantoren van Nederland. Dit bedrijf heeft door de jaren heen een imposante groei doorgemaakt, zowel in omvang als specialismen. Westenburg is een dynamisch bedrijf waar elke ontwikkeling op het gebied van verzekeringen, pensioenen, makelaardij en financiële dienstverlening door de huidige 90 medewerkers nauwlettend gevolgd wordt, zodat zij u van het beste advies kunnen voorzien.

Inmiddels bevinden de drie specialismen - assurantiën/pensioenen, make-laardij/onroerend goed en financiële diensten - zich in Breda onder één dak, zodat nog beter aan de wensen van de klant tegemoet kan worden gekomen. Enkele maanden geleden heeft namelijk ook Westenburg Makelaars zijn intrek genomen in het pand aan de Claudius Prinsenlaan. Een enthousiast team houdt zich hier bezig met aankoop/verkoop/taxaties van particuliere woningen en bedrijfs-onroerend goed, begeleiding bij projectontwikkeling en huur en verhuur van onroerend goed. "Wij opereren hierbij niet als de 'snelle' verkoper, maar besteden enorm veel aandacht aan service en nazorg. Persoonlijke aandacht staat ook hier voorop. Een filosofie die door Westenburg al sinds jaar en dag uitgedragen wordt," aldus Ton van der Meer van Westenburg Makelaars.

Werknemer op Weg polis
Westenburg is een bedrijf dat marktontwikkelingen scherp in de gaten houdt. Met grote regelmaat worden er dan ook nieuwe producten ontwikkeld. Zo is enkele maanden geleden de 'Werknemer op Weg polis' geïntroduceerd. Het uitgangspunt van deze unieke verzekeringsoplossing ligt in een uitspraak van de Hoge Raad - januari 2001 - die zegt dat een bestuurder-werknemer, die tijdens zijn werk betrokken raakt bij een ongeval zijn werkgever kan aanspreken. "Dit arrest heeft de nodige consequenties in de verzekeringssfeer tot gevolg gehad," laat Cees van Gorkom - directeur Westenburg Assurantiën - weten. "Steeds weer werden er producten gelanceerd waarbij de schuldvraag beantwoord moest worden en 'aansprakelijkheid van de werkgever' centraal stond."

Alle vormen van vervoer
"Westenburg Assurantiën heeft bovenstaand principe volledig overboord gezet. Bij ons is de schuldvraag niet van belang. De 'Werknemer op Weg polis' dekt alle verkeersrisico's af waarmee een werknemer tijdens de uitoefening van zijn werkzaamheden geconfronteerd kan worden. En wij gaan hierin zeer ver, aangezien alle vormen van vervoer kunnen worden gedekt. Middels module A zijn de dienstritten met een motorrijtuig gedekt. Module B is er voor het ongemotoriseerde vervoer en module C biedt u zelfs de mogelijkheid alle woon/werkverkeer mee te verzekeren, zodat het schimmige gebied waarin dienstreizen en woon/werkverkeer nogal eens in elkaar overgaan volledig verdwijnt." Doe hiermee dus uw voordeel en voorkom heel wat problemen. Want die juridische touwtrekkerij die anders kan ontstaan bevordert de arbeidsrelatie namelijk allerminst. Het mag duidelijk zijn dat na 60 jaar Westenburg nog geenszins op zijn lauweren rust, maar alles in het werk stelt zijn relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een persoonlijke service en hoogwaardige dienstverlening vormen hierbinnen de basis.

Meer informatie
Westenburg Groep
Claudius Prinsenlaan 111
Postbus 3294
4800 DG Breda
Tel.: 076 - 5290290
Fax: 076 - 5221913
E-mail: info@westenburg.nl
Internet: www.westenburg.nl


...werft
Roosendalers slaan geld bij elkaar voor het Franciscus Ziekenhuis

...kiest
"We helpen de ondernemer bij het nemen van de juiste beslissingen"

...verovert
Onderscheidend ict-concept verovert de markt vanuit Oosterhout

...helpt
'PSB geeft je bij export een duwtje in de rug'

...dupeert
Opgelicht?

...belegt
De beleggings- adviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...overleeft
Samenwerken aan een solide basis voor continuïteit

...jubileert
Kiwanis Bergen op Zoom laat al 25 jaar zien wie en wat zij is

...groeit
Mini-ondernemingen blijven groeien

...netwerkt
'Het wordt weer een mooie beurs'

...innoveert
Innovatie en creativiteit staan de komende jaren centraal

...verwelkomt
The most American City of the Netherlands

...revitaliseert
Gezamenlijk de schouders eronder op Hazeldonk

...creëert
Een eigen plek voor creatieve industrie en technologie in Breda

...investeert
Grote Steden Beleid 2005 - 2009

...ontwikkelt
Nieuw bedrijventerrein aan de Adriaan Klaassenstraat

...onderneemt
KVO Keurmerk Veilig Ondernemen

...verandert
De groente- en fruitbranche in Breda

...verbetert
Gezamenlijk de schouders eronder

...vernieuwt
Nog groter, uitgebreider en succesvoller

...spreekt
In 't kort

...huisvest
Kansen voor ontwikkelaars?