In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
December 2000













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be




Veel animo voor Everdenberg

Aan de oostzijde van de A27, achter de voormalige Jamin-fabrieken, ligt het bedrijventerrein Everdenberg. De belangstelling voor dit bedrijventerrein is groot; nog maar een klein aantal kavels is beschikbaar.

Op Everdenberg krijgt de natuur de nodige extra aandacht. Het Wilhelminakanaal maakt onderdeel uit van de ecologische verbindingszone. Met de inrichting van het bedrijventerrein is daarmee terdege rekening gehouden. Zo blijft er langs het kanaal een ecologische zone van zo'n 25 meter aanwezig, waarin zo min mogelijk bebouwing gerealiseerd wordt. Aan de oostzijde wordt een geleidelijke overgang tussen industrie en buitengebied gerealiseerd door de aanleg van een houtsingel. Ook aan de noordzijde blijft een dergelijke natuurlijke grens aanwezig.



Gelet op de reeds gevestigde bedrijven in de voedings- en genotmiddelenindustrie dienen de zich in het grootschaliger middengedeelte vestigende bedrijven hiermee niet strijdig te zijn. Sterker nog: het ontstane cluster moet uitgebreid en versterkt worden met de komst van nog meer bedrijven uit deze sector. De buitenste zone van het terrein zal, mede als overgangsgebied naar het aangrenzend gelegen agrarische buitengebied, met kleinschaliger bedrijven uit de lichtste milieucategorieën worden ingevuld.

Inmiddels hebben zich al de nodige bedrijven gevestigd op Everdenberg. In een flink aantal andere gevallen is de grondverkoop inmiddels een feit. Onder de foodgerelateerde bedrijven die zich op Everdenberg vestigen bevinden zich de Arjan van Dijkgroep, VDM Food, De Kroes en AT Horesca. Onder de overige bedrijven die naar het bedrijventerrein verhuizen bevinden zich QI Press Controls, Hard Glas, AB Interieurbouw, Oakwood Bouwbedrijf, Bailey Electrics, Solico, Prebemo, Kaya, Multimark Etipro, DVC Beregening en Oomes Beheer Betonstaal.

Informatie
Voor nadere inlichtingen over de vestigingsmogelijkheden van uw bedrijf op Bedrijventerrein Everdenberg kunt u op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur contact opnemen mevrouw Dolly van Dijk, tel. 0162-489810.



...denkt
Het nut van de blafgiraf

...start
Challenge Team Sailing verhoogt de teamgeest

...traint
Traint Nederland zich te pletter?

...bekijkt
Een kijkje achter de bedrijfsschermen

...onderneemt
'Dat wat je doet,
doet ertoe!'

...leest
In 't kort...

...portretteert
Originele olieverf schilderijen voor bedrijven en particulieren

...helpt
Bedrijfsleven Steenbergen heeft 9,6 hectare nodig

...kvk helpt
KvK helpt ondernemers verder op weg

...spreekt
Veel animo voor Everdenberg

...groeit
Tieners in de markt

...cleant
Stoffels Cleaning poetst imago op

...werkt
Mensen vinden, binden en boeien

...werkt
Stichting Werklijn biedt allochtone arbeidskrachten