In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2001













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be




in Evenementencentrum Leysdream te Roosendaal
Voor de 15e keer Bedrijven Kontakt Dagen West-Brabant

Geweldige marketing mogelijkheden voor minder dan de prijs van een mailing. Op de Bedrijven Kontakt Dagen editie 2001 , zal een keur van bedrijven zich presenteren om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te verstevigen. Dit soort intensieve marketing geeft een bedrijf meer klanten en dus meerwaarde.
Veel ondernemers denken al snel: "Dit is niets voor mij" of: "Ik heb geen tijd" of nog erger: "ik heb geen zin". Maar deelnemen aan een bedrijvenbeurs is nu juist een geweldige manier om naamsbekendheid snel te vergroten. Persoonlijk contact met potentiële klanten werkt natuurlijk veel beter dan een mailing, die nauwelijks wordt gelezen, maar wel veel geld kost. Ondernemen in West-Brabant: Actief - Veelbelovend - Wakker. Het is net als met een mooie vrouw: Graag gezien worden en dus blijven flaneren om de aandacht te vangen die je verdient.

Promotie en reclame voor de Bedrijven Kontakt Dagen
Een ander groot voordeel van deelname is dat de beursorganisatie de promotie en reclame rond deze beurs geheel voor haar rekening neemt. Er gaat een synergie-effect uit van de gezamenlijke hoeveelheid bezoekers die worden geïnteresseerd voor bezoek aan deze beurs. Uw klanten kijken rond bij uw buurman en omgekeerd. Zo komt een bedrijf in contact met een grote groep ondernemers die anders nooit, of slechts met grote en dure campagnes wordt bereikt. Ook de onderlinge contacten en gesprekken tussen de standhouders brengen al veel business teweeg, roepen ideeën op en inspireren tot een meer succesvolle aanpak.

De Bedrijven Kontakt Dagen: ontmoetingsplek voor de succesvolle ondernemer!

Reeds 15 jaar zeer succesvol.
Al sedert 1987 heeft het Nederlandse Beurs Buro, in persoon Ton Linssen, zich intensief ingespannen om de contacten tussen ondernemers te bevorderen. Het streven om West-Brabantse deelnemers en bezoekers te mogen verwelkomen werd telkenmale ruimschoots gehaald. Die deelnemers zijn ervan overtuigd dat jezelf presenteren en laten zien duidelijk loont. Als je maar volhoudt!
De Kamer van Koophandel in Breda vindt deze beurs een van de belangrijkste business-to-business evenementen in de regio West-Brabant en ondersteunt dit initiatief al vele jaren. "Potentiële klanten kunnen rechtstreeks zien wat een bedrijf voor hen kan betekenen. In de informele, maar zakelijke ambiance van deze beurs kunnen in een paar dagen tijd zakelijke netwerken aanzienlijk worden uitgebreid. Deelname aan beurzen zou een volwaardig onderdeel moeten vormen van marketing en communicatieacties van alle bedrijven", aldus Jos Hamers, directeur van de Kamer van Koophandel West-Brabant in Breda.

Planning en voorbereiding.
Het deelnemen aan de beurs bestaat feitelijk uit drie acties:

1. Planning van de stand-inrichting en de acties voor de beurs
2. Planning van de presentatie(s) tijdens de beurs
3. Planning van de follow-up na de beurs.
Belangrijk is vooraf goed te overdenken wat de doelstelling van deelneming aan een beurs is. Hier een paar tips voor het maken van een planning

  • Maak uw beursplan vast onderdeel van uw marketingscommunicatie
  • Breng uw doelgroepen in kaart
  • Onderneem actie naar bestaande klanten (gratis uitnodigen)
  • Bepaal meetbare doelstellingen. Bijvoorbeeld: ik wil ieder uur een gesprek net een nieuwe prospect
  • Noteer belangrijke gegevens van bezoekers tijdens de beurs.
  • Plan de vervolgacties die na de beurs moeten worden genomen.


Deze lijst met tips is ver van compleet, maar geeft een indicatie van de mogelijkheden en moeilijkheden die u kunt tegenkomen. Voorbereiding is belangrijk voor het slagen van uw aanwezigheid op de beurs.

Data en openingstijden.
De Bedrijven Kontakt Dagen West-Brabant 2001 worden gehouden op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 november in het Leysdream complex in Roosendaal. Dinsdag van 19.00 uur tot 22.00 uur en woensdag en donderdag van 15.00 tot 22.00 uur.


Kant en klare stands tegen aantrekkelijke tarieven.
De beschikbare stands zijn uitgevoerd in aluminium systeembouw, inclusief het opbouwen, naamsvermelding, vloerbedekking, verlichting en elektra-aansluiting van 2Kw (inclusief verbruik). De tarieven voor deze fraaie stands zijn bijzonder aantrekkelijk. Een kant en klare stand is al te huur vanaf slechts ƒ 1.400,- ex. BTW. Vergelijk deze prijs eens met de kosten van een mailing(kje)!


Inschrijven voor deelname.
Inschrijven is nog steeds mogelijk voor de Bedrijven Kontakt Dagen. Voor aanmelding, vragen of specifieke informatie kunt u bellen met Ton Linssen van het Nederlands Beurs Buro via nummer: 06 20 59 41 61 of telefax 0164-245088.


...verandert
Een vrouw doet het anders...

...start
"Heel even de macht hebben..."

...netwerkt
Voor de 15e keer
Bedrijven Kontakt Dagen West-Brabant

...overlegt
Huidige plannen en besluiten grote impact
op de toekomst

...begeleidt
"Een kruiwagen vol met kikkers"

...ontwikkelt
Hoe met schaarste om te gaan?

...spreekt
In 't kort

...besluit
De besluiteloosheid van de overheid

...benut
Kansen benutten op De Krochten

...verbetert
Sociaal contact tussen ondernemers belangrijk

...inspireert
Onzekere vooruitzichten op inspirerende middag

Emer-Hintelaken

...onderneemt
Succesvolle start opwaardering van bedrijventerrein

Steenakker

...ambieert
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

...verwijst
Wethouder Broere plaatst eerste nieuw bewegwijzeringsbord

...raporteert
Halfjaarresultaten 2001 NV REWIN West-Brabant

...stimuleert
Ondernemers met puberende bedrijven bij Syntens aan het juiste adres

...informeert
Bestemmings- plannenservice op maat