In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2001













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
JBC Flexible Automation
Syntens
BSW Bedrijven
IKEA & Katoen Natie
De Graaf Logistics
Railinfrabeheer
Kappa Vandra Golfkarton
De Zeeuw & De Keizer
Decade Financial Software
I.I.O. Kantoor- en Informatica opleidingen
Rodenburg Groep
Nassau Indus Deur
Beicon Engineering B.V.
Snijders Olie B.V.
Koreman Staalbouw
WAVA Oosterhout
PricewaterhouseCoopers
Verrassend veelzijdig!
BSW BEDRIJVEN

BSW Bedrijven is een veelzijdige onderneming. Met meer dan 1600 medewerkers in dienst is het bovendien een van de grootste ondernemingen in Breda. Dagelijks worden er bij diverse klanten werkzaamheden uitgevoerd. Maar ook op de thuisbasis aan de Riethil 11 wordt er hard gewerkt om de klanten van dienst te zijn.

BSW Bedrijven is een verrassend veelzijdige onderneming. Verrassend, omdat veel mensen die in aanraking komen met het bedrijf veelal opmerken verbaasd te zijn, dat het bedrijf zich met zo'n breed scala van werkzaamheden bezighoudt. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht voor alle soorten van schilderwerkzaamheden, voor zowel binnen als buiten. Ook op het gebied van de groenvoorziening kan men terecht bij de BSW. Dat kan onderhoud zijn, maar ook om het ontwerp van een tuin gaan. Ook bij aanleg van tuinen heeft de BSW zowel de nodige kennis en ervaring.

Diverse opdrachten
Op het terrein van technische montage en assemblage kunnen klanten terecht voor de uitvoering van diverse opdrachten. Zo worden in opdracht van verschillende bedrijven producten geassembleerd, zoals Whirlpoolbaden, zeepdispensers en glasmeubels om maar een paar voorbeelden te geven. Op de houtafdeling worden tuinhuisjes in diverse maten en modellen geproduceerd en meubels, zoals banken en stoelen, op maat gemaakt. Voor producten die om- of ingepakt moeten worden, kan men ook een beroep doen op de BSW. Wie op het gebied van drukwerk het een en ander nodig heeft, kan bij de drukkerij terecht. Allereerst voor diverse professionele producten maar ook voor copy-afdrukken in full-color of zwart-wit tegen een scherpe prijs.

Banen
BSW Bedrijven is een onderneming met vele gezichten. Want naast deze bovenstaande mogelijkheden biedt BSW bedrijven diverse banen aan voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Wie langer dan een jaar werkloos is, kan aanspraak maken op een zogenaamde Werkervaringsplaats of een ID baan. Dat betekent dat er gekeken wordt naar de mogelijkheden en wensen van de kandidaat. Vervolgens wordt er een baan gezocht die bij hem of haar past. Eventueel in combinatie met een opleiding.

Naast al deze verschillende zaken verzorgt BSW Bedrijven ook nog eens een stukje dienstverlening aan de inwoners van Breda. Zo geeft het Energie- en Inbraak Preventie Team gratis advies op het gebied van energiebesparing en inbraakpreventie. Een telefoontje en de consulent komt bij u thuis op afspraak om na te gaan hoe u uw huis het beste kunt inrichten tegen energieverlies en het gevaar van inbraak.

Instellingen en organisaties kunnen een beroep doen op de BuurtServiceTeams. Zo kunnen zaken aangepakt worden in buurt en wijk die de leefbaarheid verhogen. Een opgeknapte kinderboerderij, een buurthuis in een nieuw verfje, het opschonen van een brandgang. Het BuurtServiceTeam maakt er werk van!

Meer informatie
Wie het is gaan duizelen door het ruime aanbod, maar toch wel geïnteresseerd is geraakt, kan bij de BSW terecht voor meer informatie. Dat kan, iedere werkdag van 8.00 uur tot 16.30 uur, door te bellen naar het algemeen nummer (076) 578 51 00 . Natuurlijk zijn wij ook vertegenwoordigd op de komende Bedrijven Kontakt Dagen. Kom gerust eens langs en informeer naar uw wensen!

BSW Bedrijven
Riethil 11
4825 AP Breda


...leest
Eigen blad Karen Romme 'YIB' voorziet in behoefte

...start
Een kant-en-klaar advies voor de afbouw

...beoordeelt
God zegene de greep voor sommige werkgevers

...creëert
Orthopedisch instrumentenmaker moet creatief zijn

...informeert
BKD Business dagen West-Brabant: Al over 6 weken!

...spreekt
In 't Kort

Ondernemend Oosterhout Special:

...groeit
Bedrijvigheid neemt nog steeds toe in Oosterhout

...bereikt
De "stad zonder station" is per spoor uitstekend bereikbaar!

...bouwt
America Tower; Markant herkenningspunt aan de A27

...expandeert
Food speelt een hoofdrol op Everdenberg

...vestigt
Wonen en werken in de etalage van Oosterhout

...zoekt
CWI zoekt naar creatieve oplossingen voor werkgevers en werknemers