In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2001













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
JBC Flexible Automation
Syntens
BSW Bedrijven
IKEA & Katoen Natie
De Graaf Logistics
Railinfrabeheer
Kappa Vandra Golfkarton
De Zeeuw & De Keizer
Decade Financial Software
I.I.O. Kantoor- en Informatica opleidingen
Rodenburg Groep
Nassau Indus Deur
Beicon Engineering B.V.
Snijders Olie B.V.
Koreman Staalbouw
WAVA Oosterhout
PricewaterhouseCoopers
Wij zetten graag een stap extra voor onze cliënten!
'de Zeeuw & de Keizer'; specialist in bedrijfseconomische advisering

Na meer dan 20 jaar zelfstandig gewerkt te hebben, is vanaf 1 januari van dit jaar M.A. van Tilburg Registeraccountant in Oosterhout geïntegreerd in het kantoor van 'de Zeeuw & de Keizer' accountants en belastingadviseurs. Door het ineen slaan van de handen heeft René van Tilburg nog meer kennis en diepgang op tal van specialismen in huis gekregen om alle ontwikkelingen in accountancy op de voet te volgen en kan zo de slogan 'de Zeeuw & de Keizer onderneemt meer!' extra kracht bijzetten.

Sterke positie
Met een ervaring van meer dan 75 jaar en een imago dat steunt op een persoonlijke benadering en uitgebreide dienstverlening, heeft 'de Zeeuw & de Keizer' een sterke positie verworven in het midden- en kleinbedrijf. In dit voor Nederland zo belangrijke segment, onderscheidt zij diverse typen ondernemingen; van het kleine MKB tot 50 werknemers, middelgroot MKB van 50 tot 100 werknemers tot en met de grote familiebedrijven met meer dan 100 medewerkers. De onderneming heeft een landelijke dekking met vijf vestigingen; Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Alkmaar en Oosterhout en is aangesloten bij Horwath International, een wereldwijd samenwerkingsverband van zelfstandige accountants- en advieskantoren. Hierdoor profiteren cliënten dus enerzijds van de kwaliteiten en mogelijkheden van een groot internationaal samenwerkingsverband, terwijl zij anderzijds kunnen rekenen op alle service en aandacht van het kleine kantoor.

Pro-actieve werkwijze
'De Zeeuw & de Keizer' is specialist op tal van gebieden in de accountancy; belastingrecht, fiscale zaken, corporate finance, milieu-accountancy, juridische diensten en conflictbemiddeling zijn slechts enkele voorbeelden. Een team van fiscalisten, accountants, administratieve en juridische specialisten en bedrijfseconomische analisten geven ondernemingen in breed perspectief inzicht in hun bedrijfssituatie. Zij zetten deze gegevens af tegen de branche en bekijken welke mogelijkheden er zijn om een situatie verder te verbeteren. Hierdoor hanteert 'de Zeeuw & de Keizer' een pro-actieve werkwijze, waarbij voortdurend meegedacht wordt; haar adviseurs zetten nu eenmaal graag een stap extra voor cliënten.

Vertrouwensman
Naast een uitgebreide en diepgaande kennis van tal van zaken onderscheidt 'de Zeeuw & de Keizer' zich vooral in haar persoonlijke werkwijze. Zo werkt een onderneming in beginsel slechts met één contactpersoon, die indien nodig vragen en opdrachten onderbrengt bij andere specialisten. De heer Van Tilburg: "Alle accountants willen goed zijn en de meeste zijn dat ook, dat zit verweven in het voortraject van ervaring en opleiding; daarin onderscheidt je je dus niet. Dat gebeurt vooral door het persoonlijke contact; het communiceren, vertrouwen winnen en houden. In deze branche, het midden- en kleinbedrijf zijn bedrijfsbelangen en privé-belangen zeer nauw met elkaar verbonden; je hebt te maken met mensen voor wie de onderneming hun leven is. Het is enorm belangrijk met een cliënt een goede verstandhouding op te bouwen, waardoor je naast een gesprekspartner uiteindelijk ook een vertrouwensman wordt."

De daad bij het woord
In een wirwar van regels en huidige wetgevingen schept 'de Zeeuw & de Keizer' voor haar cliënten de noodzakelijke duidelijkheid. Uitgangspunten hierin zijn een persoonlijke en kwalitatief hoogstaande advisering, een pro-actieve werkhouding en een nuchtere en betrouwbare werkwijze. Zij voegt de daad bij het woord en bouwt samen met cliënten aan de groei van de onderneming. 'De Zeeuw & de Keizer onderneemt meer!'; een slogan die met 100% overtuiging uitgedragen wordt.

tussenkop
Hier de hele tekst van een paragraaf. Paragraven zijn altijd gescheiden door een witregel. Wil je binnen een paragraaf een harde return, gebruik dan een 'break'
Hier de hele tekst van een paragraaf. Paragraven zijn altijd gescheiden door een witregel.

De Zeeuw & De Keizer
Leysenhoek 4, Postbus 4272
4900 CG Oosterhout
tel. 0162-432910
fax 0162-436666
fax. 0162-475151
email info@dzdk.nl
website www.dzdk.nl


...leest
Eigen blad Karen Romme 'YIB' voorziet in behoefte

...start
Een kant-en-klaar advies voor de afbouw

...beoordeelt
God zegene de greep voor sommige werkgevers

...creëert
Orthopedisch instrumentenmaker moet creatief zijn

...informeert
BKD Business dagen West-Brabant: Al over 6 weken!

...spreekt
In 't Kort

Ondernemend Oosterhout Special:

...groeit
Bedrijvigheid neemt nog steeds toe in Oosterhout

...bereikt
De "stad zonder station" is per spoor uitstekend bereikbaar!

...bouwt
America Tower; Markant herkenningspunt aan de A27

...expandeert
Food speelt een hoofdrol op Everdenberg

...vestigt
Wonen en werken in de etalage van Oosterhout

...zoekt
CWI zoekt naar creatieve oplossingen voor werkgevers en werknemers