In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
JBC Flexible Automation
Syntens
BSW Bedrijven
IKEA & Katoen Natie
De Graaf Logistics
Railinfrabeheer
Kappa Vandra Golfkarton
De Zeeuw & De Keizer
Decade Financial Software
I.I.O. Kantoor- en Informatica opleidingen
Rodenburg Groep
Nassau Indus Deur
Beicon Engineering B.V.
Snijders Olie B.V.
Koreman Staalbouw
WAVA Oosterhout
PricewaterhouseCoopers
De sleutel tot succes!
Decade Financial Software loopt voorop met financieel pakket

IT-bedrijven begeven zich op een markt, die voortdurend aan verandering onderhevig is. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en een vereiste is dan ook, dat aanbieders snel in kunnen spelen op de behoeften vanuit de markt. Eén van deze aanbieders is Decade Financial Software, een bedrijf dat halverwege de jaren '90 gestart is met de ontwikkeling van het financiële pakket Decade Financials, dat gehoor geeft aan alle technische ontwikkelingen en wensen van de klant. Als redelijke nieuwkomer op een markt waarin de concurrentie enorm is, heeft Decade Financial Software al snel haar plaats veroverd en draagt met verve de slogan 'Decade Financials: de sleutel tot succes'.

Ontwikkelen, leveren en implementeren
Met ruim 20 jaar aan kennis en ervaring op het financiële vlak, opgedaan onder verschillende bedrijfsnamen, is in 1996 Decade Financial Software opgericht. Het bedrijf heeft de bewuste keuze gemaakt om zich te vestigen in Oosterhout, gebaseerd op de gunstige ligging en het hete hangijzer woon-werkverkeer, voor al die werknemers die al in deze regio woonden. De kernactiviteit van Decade Financial Software is het ontwikkelen, leveren en implementeren van financiële software, waarbij Decade Financials als strategisch product geldt. Verder verzorgt het bedrijf opleidingen, consultancy op de werkplek en helpdesk-activiteiten. Daarnaast biedt Decade Financial Software services op het vlak van database administration, back-up en herstel procedures en internetprojecten. Om al deze activiteiten in goede banen te leiden, beschikt het bedrijf over een team van 30 medewerkers, waarin altijd plaats is voor nieuwe, enthousiaste personen, onderverdeeld in vier takken; ontwikkelaars, consultants, verkoop en service.

Decade Financials
Decade Financial Software richt zich primair op een tweetal belangrijke sectoren in de markt. Enerzijds is dat de zakelijke dienstverlening, met name bedrijven die projectmatig werken en anderzijds de lokale overheid, zoals gemeente en waterschap. Veronica Uitgeverij B.V., Bart Smit, Centraal Bureau voor Rijvaardigheidsbewijzen en de gemeenten Bergen op Zoom, Eindhoven en Hengelo zijn slechts enkele afnemers van het in korte tijd zo populair geworden pakket Decade Financials. Dit pakket dat in 1997 op de markt gebracht is, is een pakket dat bij uitstek geschikt is voor middelgrote en grote organisaties met een sterk gedecentraliseerde structuur en kleinere organisaties die behoefte hebben aan een krachtig financieel sturingsinstrument.

Best-of-Breed
Decade Financials biedt naast het basis financieel pakket een scala aan specifiek aanvullende modules, zoals; projecten, uren, facturen, een uitgebreide budgetterings- en verplichtingenmodule, meerjarenbegroting, vaste activa met reserves en voorzieningen, kostenbeheersing en kostenverdeling, dwangbevelen, telebanking en vele rapportage- en analysemogelijkheden. Niet voor niets hanteert Decade Financial Software het Best-of-Breed concept, wat inhoudt dat integratie met andere systemen mogelijk moet zijn. Zo zijn er inmiddels vele koppelingen gerealiseerd naar onder andere personeel- en salarissystemen, urenregistratiesystemen en belasting- en uitkeringssystemen. Met Decade Financials kan dus meer gedaan worden dan enkel gegevens vastleggen; het zorgt ervoor dat informatie op het juiste moment, op de juiste plek bij de juiste mensen terechtkomt!

Euro-problematiek
Decade Financial Software is een jong bedrijf, dat geenszins een afwachtende houding aanneemt, maar ogen en oren openhoudt om iedere verandering op de markt op te vangen en er direct op in te spelen. Het is dan ook geen wonder, dat zij vanaf de start met het ontwikkelen van het financiële pakket, Decade Financials, rekening hebben gehouden met de komst van de euro. De groeiende vraag naar goed gekwalificeerde oplossingen voor bijvoorbeeld de euro-problematiek en internetprojecten zal alleen maar sterker toenemen.

Decade Financial Software
Mathildastraat 50, Postbus 4009
4900 CA Oosterhout
tel. 0162-498049
fax 0162-498050
internet www.decade.nl


...leest
Eigen blad Karen Romme 'YIB' voorziet in behoefte

...start
Een kant-en-klaar advies voor de afbouw

...beoordeelt
God zegene de greep voor sommige werkgevers

...creëert
Orthopedisch instrumentenmaker moet creatief zijn

...informeert
BKD Business dagen West-Brabant: Al over 6 weken!

...spreekt
In 't Kort

Ondernemend Oosterhout Special:

...groeit
Bedrijvigheid neemt nog steeds toe in Oosterhout

...bereikt
De "stad zonder station" is per spoor uitstekend bereikbaar!

...bouwt
America Tower; Markant herkenningspunt aan de A27

...expandeert
Food speelt een hoofdrol op Everdenberg

...vestigt
Wonen en werken in de etalage van Oosterhout

...zoekt
CWI zoekt naar creatieve oplossingen voor werkgevers en werknemers