In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2001













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
Sitesupport
Adviesgroep Maat & Partners
Broese & Peereboom Holding
Sprangers Bouwbedrijf
JH Koeltechniek BV
Tiggelman BV
Van Horssen BV
Electron
PVU Gerechtsdeurwaarders
Tessera beheer
CRA vastgoed ontwikkeling
Debis Autolease
Bouwbedrijf Zegers
Jobsupport
Jansen Huybregts
Kompak
Carat Nederland B.V.
Euro-Air Breda
Nieuwbouwnet.nl
Concepts ICT
Dowding & Mills
ISPC Breda
Bastiaansen Mode Compleet
Roos & Roos
Nuchtere bouwers overleven internet hype met glans. SiteSupport
Menig internet ballon is uiteengespat. Nina Brink en Maurice de Hond de predikers van de nieuwe economie zijn inmiddels langs de achteruitgang van het podium verdwenen. Net als vele gedesillusioneerde internet speculanten. Was de nieuwe economie dan de kleren van de keizer? Welnee

Breda Sitesupport ontstond bij de flipperkast.

Want, hoewel de Nasdaq elke dag lager staat, groeit de betrokkenheid van bedrijven en organisaties met het internet enorm. Maar de internetbedrijven die in deze tijd floreren voldoen niet aan het stereotype beeld van snelle, wilde en piepjonge gelukzoekers. Het tij is gekeerd voor de serieuze bedrijven. Bedrijven die het internet op een realistische manier kunnen inpassen in de bestaande activiteiten van een bedrijf of organisatie. Dat zo'n aanpak succes oplevert bewijst het Bredase bedrijf SiteSupport. Momenteel de grootste zelfstandige internetbouwer in de regio Breda.Tijd voor een nadere kennismaking leek ons.

Flipperkast in plaats van Playstation
Wie binnenkomt bij SiteSupport kan er niet omheen. In de hal staat een enorme flipperkast terwijl je videogames zou verwachten. De flipperkast is momenteel trouwens even onbemand, terwijl het in het pand een en al bedrijvigheid is. Toch wordt me al snel duidelijk, dat we hier niet te maken hebben met personen van het type 'jong', 'snel' en 'wild', oftewel de 'veel woorden, weinig daden'-mannen! Integendeel zelfs: "De beste reclame is je geleverde werk!" is bij SiteSupport nog steeds het uitgangspunt. Officeel onder deze naam gestart in 1999 en voortgekomen uit Babo Print Solutions, dat nog steeds de buurman is, waardoor de twee bedrijven nog veelvuldig de handen ineenslaan.

Internet-materie
'De groei van SiteSupport is te verklaren uit het feit dat wij de hele Internetmaterie beheersen. Wij hebben zowel vormgevers als technici in huis. Ook beschikken we over de knowhow en ervaring om op strategisch niveau te kunnen meedenken op het gebied van communicatie en marketing. Zo kunnen we internet activiteiten naadloos aanpassen aan de wensen en de mogelijkheden van de klant.' Bent u niet thuis in zaken als 'webdesign', 'hosting', 'domeinregistraties' en 'e-commerce', dan geen nood: SiteSupport beschikt over een team van specialisten en over account managers, zodat de klant zich kan blijven concentreren op de grote lijnen.

Niet de hipste, wel de langste adem
Barend Hohmann (creative director), Dick van der Hoff (sales manager), Roland Machielsen (operations manager) en de webprogrammeurs en -designers, aangevuld met freelancers en stagiaires vormen een team dat in niets lijkt op het standaardbeeld van de snelle mannen in Armani-pak die gaan voor het grote geld en sportwagens. Gekscherend laat Dick nog weten, dat hij met zijn naderende 50ste verjaardag leeftijdsgenoten in deze branche met een zaklampje moet zoeken. Bij SiteSupport staan de belangen van de klant altijd centraal en is een lange termijn relatie met klanten belangrijker dan een eenmalig groot project.

Ideale match
SiteSupport geeft twee belangrijke redenen aan, waarom het voor bedrijven zinvol is om in ieder geval eens na te denken over het creëren van een eigen website. Zo'n 70% van de bedrijven 'zit op het net', waardoor steeds meer mensen via internet een eerste selectie gaan maken voor leveranciers; tijds- en kostenbesparend. Verder komt momenteel een generatie de arbeidsmarkt op, die geboren is met de 'muis' in de hand en die internet ziet als een van de belangrijkste informatiebronnen. "Eén ding staat vast: uiteindelijk krijgt elk bedrijf met het internet te maken!" In de ondoorzichtige markt met tal van aanbieders, van de scholier op zijn zolderkamertje tot de grote, trendy bedrijven is SiteSupport voor de meeste bedrijven de ideale match! Even 'surfen' naar enkele sites die het bedrijf gemaakt heeft, zegt meer dan voldoende. De beste reclame is inderdaad het geleverde werk!

SiteSupport
Teteringsedijk 89f
Postbus 1076
4801 BB Breda
Tel 076-5202854
Fax 076-5300244
Email sales@sitesupport.nl
Website www.sitesupport.nl


...verandert
Een vrouw doet het anders...

...start
"Heel even de macht hebben..."

...netwerkt
Voor de 15e keer
Bedrijven Kontakt Dagen West-Brabant

...overlegt
Huidige plannen en besluiten grote impact
op de toekomst

...begeleidt
"Een kruiwagen vol met kikkers"

...ontwikkelt
Hoe met schaarste om te gaan?

...spreekt
In 't kort

...besluit
De besluiteloosheid van de overheid

...benut
Kansen benutten op De Krochten

...verbetert
Sociaal contact tussen ondernemers belangrijk

...inspireert
Onzekere vooruitzichten op inspirerende middag

Emer-Hintelaken

...onderneemt
Succesvolle start opwaardering van bedrijventerrein

Steenakker

...ambieert
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

...verwijst
Wethouder Broere plaatst eerste nieuw bewegwijzeringsbord

...raporteert
Halfjaarresultaten 2001 NV REWIN West-Brabant

...stimuleert
Ondernemers met puberende bedrijven bij Syntens aan het juiste adres

...informeert
Bestemmings- plannenservice op maat