In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
Sitesupport
Adviesgroep Maat & Partners
Broese & Peereboom Holding
Sprangers Bouwbedrijf
JH Koeltechniek BV
Tiggelman BV
Van Horssen BV
Electron
PVU Gerechtsdeurwaarders
Tessera beheer
CRA vastgoed ontwikkeling
Debis Autolease
Bouwbedrijf Zegers
Jobsupport
Jansen Huybregts
Kompak
Carat Nederland B.V.
Euro-Air Breda
Nieuwbouwnet.nl
Concepts ICT
Dowding & Mills
ISPC Breda
Bastiaansen Mode Compleet
Roos & Roos
Wij verkopen Europese lucht!
Euro-Air Breda
Naar alle waarschijnlijkheid staat de afgelopen zomer u nog duidelijk voor de geest. Voor hen die toen op vakantie waren, was dat er één uit duizenden, maar werken bij temperaturen van rond de 30ºC is een heel ander verhaal. Op zo'n moment is airconditioning geen luxe meer, maar een noodzakelijk kwaad.


After-sales
Euro-Air draagt inmiddels een ervaring van zo'n 27 jaar op het gebied van de airconditioning en luchtreiniging met zich mee. Vorig jaar februari is het bedrijfspand aan de Aluminiumstraat in Breda geopend. "Breda is een stad in groei en door de centrale ligging zijn er goede uitvalswegen naar Zeeland en Limburg, waar wij eveneens erg actief zijn" verklaart Alfred Wemmenhove, directeur. Euro-Air Breda heeft zijn klanten eigenlijk in heel de Benelux zitten en dan zowel de zakelijke markt als particulieren. Een team van 15 personen, waaronder een groot aantal gecertificeerde koelmonteurs, weet het totale traject te doorlopen, dat naast het ontwikkelen, de installatie en levering vooral gekenmerkt wordt door een sterk after-sales traject. Euro-Air Breda kent een service-, after-sales- en storingsdienst, die 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken is.

Merk-onafhankelijke specialist
Aangezien Euro-Air Breda een merk-onafhankelijke specialist is, wat betekent dat het bedrijf niet gebonden is aan een merk, kan hij uw wensen en eisen op het gebied van de airconditioning prima combineren met uw budget. Binnen het assortiment bevindt zich een keur aan mobiele, wand-, plafond- en multisplit-airconditioners evenals kanaalsystemen. Zo is onder andere het NAC-stadion voorzien van airconditioning door Euro-Air Breda, de restaurants Dickens & Jones en Da Attilio aan de Grote Markt in Breda, maar ook Belastingkantoor Apeldoorn, Testcentrum Verkeerssystemen en Exact Software te Delft hebben al kennis gemaakt met het vak- en maatwerk van Euro-Air Breda. Tevens beschikt het bedrijf over een eigen onderhouds- en serviceafdeling, speciaal op dit gebied, die zorg draagt voor het grote onderhoud twee maal per jaar.

De elektrostatische luchtreiniger
Naast de airconditioning kent Euro-Air Breda een aparte afdeling luchtreiniging, die zoals de naam al aangeeft het verkopen van schone lucht als hoofddoel kent. U staat er wellicht niet dagelijks bij stil, maar mensen verontreinigen voortdurend hun eigen en andermans leefomgeving. Door te verblijven in gesloten ruimten worden deze verontreinigt door allerlei zichtbare en onzichtbare deeltjes, zoals huisstof, pollen, tabaksrook en bacteriën. Om deze verontreiniging terug te brengen tot een acceptabel niveau verkoopt het bedrijf al jaren apparatuur die de lucht intern reinigt tot 99% door interne recirculatie; de elektrostatische luchtreiniger. Een luchtreiniger van Euro-Air kent hiernaast nog meer voordelen, zoals keuze uit 3 verschillende wand- en plafondmodellen; geen hak- en breekwerk; stekkerklaar, dus een snelle montage; lage onderhoudskosten.

Enorme groei
Euro-Air Breda maakt momenteel een enorme groei door. Niet alleen het personeelsbestand zal de komende tijd gestaag doorgroeien, ook het bedrijfs- terrein zal aanzienlijk worden uitgebreid. Vandaar dat het bedrijf zich over niet al te lange tijd zal gaan vestigen op Steenakker in Breda. Ook vanaf deze locatie zal Euro-Air Breda weer voor iedere doelgroep een passende oplossing vinden en deze met vakmanschap ten uitvoer brengen. Met andere woorden: niet het verkopen van gebakken lucht staat centraal bij Euro-Air, maar het verkopen van de onvervalste Europese lucht!

Euro-Air Breda
Aluminiumstraat 5
Postbus 3824
4800 DV Breda
Tel 076-5429703
Fax 076-5429715
Email zuid@euroair.nl
www.klimaatbeheersing.com


...verandert
Een vrouw doet het anders...

...start
"Heel even de macht hebben..."

...netwerkt
Voor de 15e keer
Bedrijven Kontakt Dagen West-Brabant

...overlegt
Huidige plannen en besluiten grote impact
op de toekomst

...begeleidt
"Een kruiwagen vol met kikkers"

...ontwikkelt
Hoe met schaarste om te gaan?

...spreekt
In 't kort

...besluit
De besluiteloosheid van de overheid

...benut
Kansen benutten op De Krochten

...verbetert
Sociaal contact tussen ondernemers belangrijk

...inspireert
Onzekere vooruitzichten op inspirerende middag

Emer-Hintelaken

...onderneemt
Succesvolle start opwaardering van bedrijventerrein

Steenakker

...ambieert
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

...verwijst
Wethouder Broere plaatst eerste nieuw bewegwijzeringsbord

...raporteert
Halfjaarresultaten 2001 NV REWIN West-Brabant

...stimuleert
Ondernemers met puberende bedrijven bij Syntens aan het juiste adres

...informeert
Bestemmings- plannenservice op maat