In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
Sitesupport
Adviesgroep Maat & Partners
Broese & Peereboom Holding
Sprangers Bouwbedrijf
JH Koeltechniek BV
Tiggelman BV
Van Horssen BV
Electron
PVU Gerechtsdeurwaarders
Tessera beheer
CRA vastgoed ontwikkeling
Debis Autolease
Bouwbedrijf Zegers
Jobsupport
Jansen Huybregts
Kompak
Carat Nederland B.V.
Euro-Air Breda
Nieuwbouwnet.nl
Concepts ICT
Dowding & Mills
ISPC Breda
Bastiaansen Mode Compleet
Roos & Roos
De 10.000ste lease-overeenkomst!
Debis Autolease B.V.
"De auto, maar vooral de automobilist!" is altijd het uitgangspunt geweest van debis Autolease B.V. Tenslotte is niet de auto, maar de automobilist bepalend voor de mate van succes van uw organisatie. Bedrijven die zaken doen met debis Autolease, doen dat met een partner die zijn markt en de mogelijkheden kent. Duizenden auto's op de weg en evenzoveel tevreden automobilisten, maakt debis Autolease tot een partner waar u van op aankunt; betrouwbaar, professioneel en kundig!

DaimlerChrysler
Opgericht in 1983 als dealer-leasemaatschappij, werkt het Bredase debis Autolease B.V. inmiddels zo'n zes jaar onder de paraplu van DaimlerChrysler Services. Deze achtergrond geeft het bedrijf niet alleen een solide fundament, maar tevens de ruimte om onafhankelijk van het bankwezen te opereren. Telde het wagenpark in 1995 nog 1.500 auto's; dit aantal is door de jaren heen meerdere malen verdubbeld. Onlangs heeft het bedrijf maar liefst de 10.000ste lease-overeenkomst afgesloten, bij Technical Support Oosterhout BV.

Het 10.000ste autolease contract is afgesloten.

Het midden- en kleinbedrijf
Doordat het leasen van auto's voor bedrijven grote voordelen heeft, zorgde de afgelopen jaren voor een enorme groei in deze branche. Leasing waarborgt de mobiliteit van uw mensen zonder grote bedragen te investeren. Zodoende blijft de financiële slagkracht van uw onderneming onaangetast. debis Autolease heeft zich gespecialiseerd in leasing voor het midden- en kleinbedrijf, met wagenparken tot ongeveer 25 auto's. Een installatiebedrijf dat een bestelbus nodig heeft, een bakkerij die een auto nodig heeft om taarten rond te brengen, of een trainingsbureau, dat een aantal auto's nodig heeft. Kortom: een dwarsdoorsnede van het Nederlandse bedrijfsleven kenmerkt de doelgroep van debis Autolease, waarvoor dan ook nog eens elk type auto, van ieder gewenst merk onder gebracht kan worden: van een luxe personenauto tot een bestelwagen en van een vrachtwagen tot oplegger.

Een viertal verschillende leasevormen
Deze markt wordt vervolgens ook nog eens een viertal verschillende leasevormen geboden, waarmee debis Autolease zich weet te onderscheiden van veel andere aanbieders, te weten:

  • Operational Service Lease: Uw autokosten vormen een vaste kostenpost.
  • Netto Operational Lease: U regelt zelf onderhoud, reparatie, belastingen en verzekeringen. debis Autolease schaft de auto voor u aan.
  • Netto Financial Lease: Ook in deze leasevorm zorgt u zelf voor de verzekering, belastingen, brandstof, reparatie en onderhoud. U koopt zelf de auto die door debis Autolease wordt gefinancierd.
  • Financial Service Lease: Het gemak van een volledig servicepakket, gecombineerd met de voordelen van een 'on-balance' financiering.

Niet de hipste, De combinatie van producten
Debis Autolease zit sinds de oprichting al in Breda en zoals het een écht Bredaas bedrijf betaamt, is het sponsor van NAC, hetgeen de naamsbekendheid van dit bedrijf geen windeieren gelegd heeft. Wat debis Autolease in een markt waarin vele aanbieders zijn daadwerkelijk uniek maakt, is de combinatie van producten, specifiek voor het midden-en kleinbedrijf. Dit alles heeft ertoe bijgedragen, dat inmiddels ook die 10.000ste auto op de weg zit en er nog velen zullen volgen.

Debis Autolease B.V.
Bijster 12
Postbus 9360 - 4801 LJ Breda
Tel 076-5314400 - Fax 076-5314479
Email info@debisautolease.com
Website www.debisautolease.com


...verandert
Een vrouw doet het anders...

...start
"Heel even de macht hebben..."

...netwerkt
Voor de 15e keer
Bedrijven Kontakt Dagen West-Brabant

...overlegt
Huidige plannen en besluiten grote impact
op de toekomst

...begeleidt
"Een kruiwagen vol met kikkers"

...ontwikkelt
Hoe met schaarste om te gaan?

...spreekt
In 't kort

...besluit
De besluiteloosheid van de overheid

...benut
Kansen benutten op De Krochten

...verbetert
Sociaal contact tussen ondernemers belangrijk

...inspireert
Onzekere vooruitzichten op inspirerende middag

Emer-Hintelaken

...onderneemt
Succesvolle start opwaardering van bedrijventerrein

Steenakker

...ambieert
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

...verwijst
Wethouder Broere plaatst eerste nieuw bewegwijzeringsbord

...raporteert
Halfjaarresultaten 2001 NV REWIN West-Brabant

...stimuleert
Ondernemers met puberende bedrijven bij Syntens aan het juiste adres

...informeert
Bestemmings- plannenservice op maat