In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
Sitesupport
Adviesgroep Maat & Partners
Broese & Peereboom Holding
Sprangers Bouwbedrijf
JH Koeltechniek BV
Tiggelman BV
Van Horssen BV
Electron
PVU Gerechtsdeurwaarders
Tessera beheer
CRA vastgoed ontwikkeling
Debis Autolease
Bouwbedrijf Zegers
Jobsupport
Jansen Huybregts
Kompak
Carat Nederland B.V.
Euro-Air Breda
Nieuwbouwnet.nl
Concepts ICT
Dowding & Mills
ISPC Breda
Bastiaansen Mode Compleet
Roos & Roos
Zakenpartner en adviseur ineen!
PVU Gerechtsdeurwaarders
Sinds vorig jaar een nieuwe naam in een spreekwoordelijk oud jasje! Van Gerechtsdeurwaarderskantoren Pieters, Voeten, Uitdehaag naar PVU Gerechtsdeurwaarders. Een nieuw millenium, een nieuwe naam. De 'oude' jas is echter nog steeds volledig gevuld met alle karakteristieken die het kantoor zo groot gemaakt hebben.


Specialist
De harde aanpak met de gerechtsdeurwaarder als laatste poging om uw vordering te innen, is een beeld dat enkel in films nog levend gehouden wordt. De moderne gerechtsdeurwaarder is zakenpartner en adviseur ineen. Hij is een specialist op het brede terrein van debiteurenbeheer, incasso en juridische dienstverlening. PVU Gerechtsdeurwaarders hanteert dit principe tot in de kleinste details en ondersteunt cliënten waar het gaat om:
- preventief debiteurenbeheer,
- het incasseren van vorderingen,
- het adviseren op juridisch en financieel terrein,
- het voeren van juridische procedures,
- het opmaken van een proces-verbaal van constatering.

Deskundigheid, Kwaliteit, Snelheid
PVU Gerechtsdeurwaarders is in 1968 in Breda opgericht, waarna het kantoor een gestage groei heeft doorgemaakt, zowel in omvang als deskundigheid. In januari 1996 zijn de deuren geopend van haar kantoor in Etten-Leur. Vanuit deze twee vestigingen werkt een team van zo'n 40 personen, waaronder vier gerechtsdeurwaarders, drie toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarders, juristen, medewerkers op juridisch en administratief terrein en een automatiseringsdeskundige. Een team van vakmensen dat de filosofie van het kantoor, geënt op 'deskundigheid', 'kwaliteit' en 'snelheid' uitdraagt. Met haar ambtelijke werkzaamheden richt het kantoor zich op de arrondissementen Breda (dat loopt van Tilburg tot Bergen op Zoom en van Zundert tot Werkendam), Middelburg en het kanton Gorinchem. Voor wat betreft de niet-ambtelijke werkzaamheden, waaronder het incasseren van vorderingen is PVU Gerechtsdeurwaarders zowel in eigen land als over de grens werkzaam.

MIS = RAAK! ®
MIS = RAAK! is een van de producten die PVU Gerechtsdeurwaarders haar opdrachtgevers aanbiedt. De praktijk leert dat het verzenden van een betalingsherinnering of sommatie via een gerechtsdeurwaarder veel effectiever is dan de zoveelste zelf verzonden aanmaning. Ga maar na: wie zou ù eerder betalen, uw leverancier die een aanmaning heeft verzonden of een gerechtsdeurwaarder die u sommeert te betalen? Met dit uitgangspunt in het achterhoofd heeft PVU Gerechtsdeurwaarders eind vorig jaar het 'PVU Modulair Incasso Systeem' geïntroduceerd; een eigentijds, goedkoop en kwalitatief hoogwaardig product met diverse aantrekkelijke mogelijkheden ter optimalisering van uw debiteurenbeleid. Door gebruik te maken van 'MIS = RAAK!' kunt u in feite uw gehele debiteurenbewaking aanpassen, vervangen of uitbreiden met PVU-producten. Zo is daar de 'PVU-waarschuwingszegel', welke een eerste herinnering zeker kracht bijzet, de 'PVU-betalingsherinnering', die de tweede aanmaning kan vervangen, de 'PVU-profitletter' en voor de grotere vorderingen het 'PVU-sommatie-exploit'. Inmiddels hebben al veel bedrijven, vooral zij die de nodige facturen de deur uitdoen, de voordelen van het 'PVU Modulair Incasso Systeem' leren kennen en spreekt de slogan 'MIS = RAAK!'® voor zich.

Snel en adequaat
PVU Gerechtsdeurwaarders staat middenin de maatschappij en ziet direct waar voor u het probleem ligt. Het kantoor staat vervolgens garant voor een passende oplossing. Snel en adequaat reageren op gebeurtenissen die een succesvolle incasso in de weg kunnen staan, of juist kunnen bespoedigen spreekt voor zich. PVU Gerechtsdeurwaarders staat u terzijde met advies, houdt toezicht, controleert en bemiddelt. Maar bovenal is het kantoor in staat het gehele traject, dus van aanname tot en met de executie te sturen en volgen. Via een systeem van permanente educatie en het volgen van cursussen wordt de kennis op het gebied van maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen in de wetgeving tenslotte up-to-date gehouden. U stelt hoge eisen aan de dienstverlening door uw gerechtsdeurwaarder? Dan bent u bij PVU Gerechtsdeurwaarders aan het juiste adres. Zij stelt namelijk diezelfde hoge eisen aan haar eigen dienstverlening!

PVU Gerechtsdeurwaarders
Nieuwe Boschstraat 24
Postbus 7202 - 4800 GE Breda
tel 076-5225430 - fax 076-522235
Hof van den Houte 91
Postbus 634 - 4870 AP Etten-Leur
tel 076-5036776 - fax 076-5036899
email info@pvu.nl


...verandert
Een vrouw doet het anders...

...start
"Heel even de macht hebben..."

...netwerkt
Voor de 15e keer
Bedrijven Kontakt Dagen West-Brabant

...overlegt
Huidige plannen en besluiten grote impact
op de toekomst

...begeleidt
"Een kruiwagen vol met kikkers"

...ontwikkelt
Hoe met schaarste om te gaan?

...spreekt
In 't kort

...besluit
De besluiteloosheid van de overheid

...benut
Kansen benutten op De Krochten

...verbetert
Sociaal contact tussen ondernemers belangrijk

...inspireert
Onzekere vooruitzichten op inspirerende middag

Emer-Hintelaken

...onderneemt
Succesvolle start opwaardering van bedrijventerrein

Steenakker

...ambieert
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

...verwijst
Wethouder Broere plaatst eerste nieuw bewegwijzeringsbord

...raporteert
Halfjaarresultaten 2001 NV REWIN West-Brabant

...stimuleert
Ondernemers met puberende bedrijven bij Syntens aan het juiste adres

...informeert
Bestemmings- plannenservice op maat