In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
Sitesupport
Adviesgroep Maat & Partners
Broese & Peereboom Holding
Sprangers Bouwbedrijf
JH Koeltechniek BV
Tiggelman BV
Van Horssen BV
Electron
PVU Gerechtsdeurwaarders
Tessera beheer
CRA vastgoed ontwikkeling
Debis Autolease
Bouwbedrijf Zegers
Jobsupport
Jansen Huybregts
Kompak
Carat Nederland B.V.
Euro-Air Breda
Nieuwbouwnet.nl
Concepts ICT
Dowding & Mills
ISPC Breda
Bastiaansen Mode Compleet
Roos & Roos
Van Horssen BV:
Alles onder één dak op woongebied:
BREDA - De heer Van Horssen startte in 1974 zijn makelaarskantoor als éénmanszaak. Meer dan een kwart eeuw later is het kantoor uitgegroeid tot een bedrijf waar 27 mensen werkzaam zijn. Het is ook niet enkel bij het traditionele vakgebied van de makelaar gebleven, want Van Horssen heeft zich ontpopt tot een allround dienstverlener op het gebied van onroerend goed. U kunt bij Van Horssen terecht voor meer zaken dan u in eerste instantie wellicht zult denken.

De balie van de Hypotheekshop.

Makelaardij
De afdeling makelaardij van Van Horssen houdt zich bezig met aan- en verkoop en taxaties van woningen in bestaande bouw en nieuwbouw. Met circa driehonderd verkochte woningen per jaar behoort Van Horssen tot de grotere Bredase makelaarskantoren. Sinds enige tijd is het kantoor aangesloten bij Stichting De Garantiemakelaar. Dit landelijke keurmerk staat voor kwaliteit, zekerheid, openheid en duidelijkheid. Met een efficiënte en eenduidige aanpak van onder andere advertenties, mailings en internet wordt de markt benaderd, zodat zoveel mogelijk mensen bekend zijn met een te koop staand huis. De koper is dan natuurlijk eerder gevonden. Garantiemakelaar Van Horssen werkt standaard met plannen om vooraf duidelijk te maken wat de (ver)koper mag verwachten. Daarnaast behoort een bouwtechnische keuring van de woning tot het standaardpakket. Tijdens het aan- of verkooptraject worden beide partijen voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen. Daarnaast worden alle gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd: helder en duidelijk. Als Garantiemakelaar kan Van Horssen ook Garantieverzekeringen of Garantie-Plusverzekeringen aanbieden. Hiermee kunnen kopers zich gedurende maximaal één jaar na transport verzekeren tegen eventuele schade die aan belangrijke bouwkundige onderdelen van het huis ontstaan. Een gedegen scholings- en opleidingsprogramma voor alle Garantiemakelaars garandeert dienstverlening op een continue hoog niveau. Taxaties worden onder andere uitgevoerd voor hypotheekaanvragen, boedelscheidingen en fiscale kwesties.

Onafhankelijke financiële dienstverlening
Vanuit de makelaardij is bij Van Horssen de dienstverlening op het gebied van hypotheken en assurantiën ontstaan. Onder de vlag van de Hypotheekshop (200 aangesloten kantoren) worden hypotheekproducten van vrijwel alle Nederlandse geldverstrekkers aangeboden. De Hypotheekshop is aan geen enkele bank of financiële instelling gebonden en dus volledig onafhankelijk. De concentratie van zo'n zestig aanbieders geeft klanten van Van Horssen een royale keuze. Vergelijkingen maken tussen al die verschillende aanbieders is dan ook een grote toegevoegde waarde van de Hypotheekshop.
Klanten krijgen gegarandeerd een hypotheek die hen op het financiële lijf is geschreven. Bijkomend voordeel is de grote inkoop van de landelijk opererende Hypotheekshop. Hierdoor profiteert iedere individuele klant van de gezamenlijke korting. De medewerkers van de Hypotheekshop van Van Horssen worden daarnaast voortdurend op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op fiscaal- en hypotheekgebied. Ook in assurantiënland is Van Horssen geen onbekende. Men kan er terecht voor alle mogelijke verzekeringen: van opstal tot autoverzekeringen.
Ook kapitaalverzekeringen zoals pensioenen, koopsommen en lijfrenten worden bij Van Horssen afgesloten. Uiteraard staat ook op verzekeringsgebied de onafhankelijke advisering boven alle twijfel. De drie medewerkers van de assurantieafdeling kunnen offertes aanbieden van alle grote Nederlandse maatschappijen.

Het pand van Van Horssen aan de Tramsingel in Breda

Vastgoedmanagement
Voor meer dan negentig Verenigingen van Eigenaars van appartementencomplexen in de regio Breda, Oosterhout en Etten-Leur met totaal meer dan 4.000 wooneenheden behartigt Van Horssen de belangen. Dat kan op technisch vlak zijn, maar ook op financieel en bestuurlijk gebied. Van Horssen stelt een meerjarenbegroting op voor onderhoud en komt aan de hand van diverse offertes met voorstellen. Vervolgens laat het Bredase kantoor de afgesproken werkzaamheden uitvoeren. De financiële verslaglegging wordt door Van Horssen uitgevoerd. Daarnaast is het Bredase kantoor verantwoordelijk voor de verhuur van zo'n 1200 woningen van beleggers en pensioenfondsen. Van Horssen fungeert dan ondermeer als aanspreekpunt voor huurder en verhuurder. Onder andere de financiële afwikkeling van de huurpenningen wordt verzorgd.


...verandert
Een vrouw doet het anders...

...start
"Heel even de macht hebben..."

...netwerkt
Voor de 15e keer
Bedrijven Kontakt Dagen West-Brabant

...overlegt
Huidige plannen en besluiten grote impact
op de toekomst

...begeleidt
"Een kruiwagen vol met kikkers"

...ontwikkelt
Hoe met schaarste om te gaan?

...spreekt
In 't kort

...besluit
De besluiteloosheid van de overheid

...benut
Kansen benutten op De Krochten

...verbetert
Sociaal contact tussen ondernemers belangrijk

...inspireert
Onzekere vooruitzichten op inspirerende middag

Emer-Hintelaken

...onderneemt
Succesvolle start opwaardering van bedrijventerrein

Steenakker

...ambieert
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

...verwijst
Wethouder Broere plaatst eerste nieuw bewegwijzeringsbord

...raporteert
Halfjaarresultaten 2001 NV REWIN West-Brabant

...stimuleert
Ondernemers met puberende bedrijven bij Syntens aan het juiste adres

...informeert
Bestemmings- plannenservice op maat