In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
Sitesupport
Adviesgroep Maat & Partners
Broese & Peereboom Holding
Sprangers Bouwbedrijf
JH Koeltechniek BV
Tiggelman BV
Van Horssen BV
Electron
PVU Gerechtsdeurwaarders
Tessera beheer
CRA vastgoed ontwikkeling
Debis Autolease
Bouwbedrijf Zegers
Jobsupport
Jansen Huybregts
Kompak
Carat Nederland B.V.
Euro-Air Breda
Nieuwbouwnet.nl
Concepts ICT
Dowding & Mills
ISPC Breda
Bastiaansen Mode Compleet
Roos & Roos
Bastiaansen Mode Compleet:
Een modeverrassing in Bavel
BAVEL - Het plein tegenover de kerk in Bavel herbergt een aangename verrassing. Op het eerste gezicht lijkt het een plein zoals zoveel andere dorpspleinen. De bakker, slager, groenteboer en kaashuis prijzen er hun dagverse producten aan. Op de hoek van de straat zit echter de verrassing in een monumentaal pand. Bastiaansen Mode staat er op de gevel te lezen. Een schreeuwerige etalage ontbreekt. Na binnenkomst ga je door de glazen binnendeuren en sta je in een kledingzaak die in welke binnenstad dan ook niet zou misstaan. Een modeverrassing van 750m2 groot!

Het interieur van Bastiaansen Mode is rustgevend en stijlvol. Bij binnenkomst zie je links de sportieve mannenkleding hangen, rechts sportieve dames mode. Looppaden leiden als vanzelf naar de herenkostuums enerzijds en geklede damesmode anderzijds.
In het achterste gedeelte van de modezaak kunnen de kinderen terecht in een zeer ruim opgezette kinderafdeling. Ontspannen is mogelijk in de gezellige koffiehoek. Voor de 'kids' er een hoekje met speelgoed en televisie gecreëerd. Ondermeer dankzij een perfecte verlichting en indeling hangt er een gezellige, gemoedelijke sfeer in de winkel. Dat is precies de bedoeling van de eigenaren Geert en Henneke Bastiaansen. Geert vertelt: "We zijn geen dorpswinkel meer. We houden wel van die gemoedelijkheid die er in dorpen is. Mensen moeten zich op hun gemak voelen. Ik denk dat wij samen met ons team dit waar maken."

Perfect merkenaanbod
Bastiaansen trekt modebewuste klanten aan uit een ruime cirkel rond Bavel. Voordeel voor veel inwoners van Breda is dat ze waarschijnlijk eerder bij Bastiaansen zijn dan in 'hun' Bredase binnenstad. Een ander samenhangend pluspunt is dat parkeren er geen probleem is. Op het plein voor de modezaak is volop parkeergelegenheid. Geert Bastiaansen geeft toe dat klanten in Bavel niet meerdere modezaken in één straat kunnen bezoeken. "Bij ons is dat niet zo, maar dat is eigenlijk ook niet nodig. Wij hebben voor iedereen - heren, dames, kids en baby's - volop keuze." Inderdaad, of je nu een chique zakelijk kostuum zoekt, sportieve vrijetijdskleding of trendy mode; het hangt er allemaal. Iedereen kan hier uitstekend slagen. Bastiaansen mode groeit mee daar de wensen van hun klanten. Past de collecties telkens aan op het huidige modebeeld. En wisselt daarom weleens van merk of er komen merken bij. Gerenommeerde merken doen graag zaken met deze Bavelse modezaak.

Bastiaansen Mode is gevestigd aan de Brigidastraat 2 in Bavel. Telefoon: 0161- 43 17 11. Ook op Internet www.bastiaansenmode.nl. Zoek deze pagina op en vraag een Royalty Card aan die vele voordelen biedt.


...verandert
Een vrouw doet het anders...

...start
"Heel even de macht hebben..."

...netwerkt
Voor de 15e keer
Bedrijven Kontakt Dagen West-Brabant

...overlegt
Huidige plannen en besluiten grote impact
op de toekomst

...begeleidt
"Een kruiwagen vol met kikkers"

...ontwikkelt
Hoe met schaarste om te gaan?

...spreekt
In 't kort

...besluit
De besluiteloosheid van de overheid

...benut
Kansen benutten op De Krochten

...verbetert
Sociaal contact tussen ondernemers belangrijk

...inspireert
Onzekere vooruitzichten op inspirerende middag

Emer-Hintelaken

...onderneemt
Succesvolle start opwaardering van bedrijventerrein

Steenakker

...ambieert
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

...verwijst
Wethouder Broere plaatst eerste nieuw bewegwijzeringsbord

...raporteert
Halfjaarresultaten 2001 NV REWIN West-Brabant

...stimuleert
Ondernemers met puberende bedrijven bij Syntens aan het juiste adres

...informeert
Bestemmings- plannenservice op maat